Ποιός είναι πραγματικά ο Γιώργος Παπανδρέου; Όλη η αλήθεια...! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ποιός είναι πραγματικά ο Γιώργος Παπανδρέου; Όλη η αλήθεια...!

Το προφίλ ενός ψεύτη και προδότη Πρωθυπουργού Πως ένας άχρηστος μετατρέπεται σε Πρωθυπουργός Καταγωγή Ο μικρός Jeffrey γεννήθηκε στην Αμερικ...


Το προφίλ ενός ψεύτη και προδότη Πρωθυπουργού
Πως ένας άχρηστος μετατρέπεται σε Πρωθυπουργός
Καταγωγή
Ο μικρός Jeffrey γεννήθηκε στην Αμερική το στις 16 Ιουνίου 1952 στο Saint Paul της Μινεσότα των ΗΠΑ.
Κατάγεται από πατέρα Ελληνο-Πολωνό τον Ανδρέα Παπανδρέου-Mineiko (με εβραϊκή καταγωγή) και μάνα την Margaret Chant κάτοικο Αμερικής με παππού τον Douglas Chant και στέλεχος των Ιεχωβάδων στις ΗΠΑ και γιαγιά Εβραία.
Το όνομα του

Το πραγματικό πλήρες όνομα του είναι Jeffrey Mineiko - Papandreou αλλά για ενσυντομία των φωνάζουν ΓΑΠ ή GAP (αγγλιστί) (μιάς και έτσι έγραφε το όνομα του στα email που αντάλλαζε με την μητέρα του).
Σε ένα βιβλίο του Γιώργου Λακόπουλου "Του μιλάνε τα κύματα...Ο Ανδρέας Παπανδρέου πριν μπει στην πολιτικη", (εκδόσεις Καστανιώτη, που πρωτοκυκλοφόρησε τον Ιούνη του 2008,στις σελίδες 124-125) διαβάζουμε τα εξης :
-Το 1959, που είχε μετακομίσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο Γεώργιος Παπανδρέου φώναξε ένα πρωί τον ιερέα της ενορίας της Εκάλης και βαφτίστηκαν και τα τέσσερα αδέρφια ορθόδοξοι χριστιανοι. Ο Γιώργος, που μέχρι τότε τον φώναζαν Τζέφρι,πήρε και επισήμως το όνομα του παππού του, με ανάδοχο τον καθηγητή Γιώργο Λιανόπουλο - φίλο του Ανδρέα από την Αμερική και υφυπουργό του Καραμανλή στη Μεταπολίτευση.Τον μικρότερο,τον Ανδρέα,τον βάφτισε ο ίδιος ο Γεώργιος Παπανδρέου. Αυτή η τελετή κρατήθηκε σαν οικογενειακό μυστικό και από μια άποψη ήταν. Έγινε κυρίως για το χατίρι του Γέρου".
- Σημείωση
Ακριβής ημερομηνία και ενορία στην οποία βαφτίστηκε ο Jeffrey δεν υπάρχει..
Πολύς κόσμος αμφισβητει ότι έχει πράγματι βαφτιστεί , λόγω του ότι ό άλλος του παππους, ο Douglas Chant, ήταν στέλεχος των Ιεχωβάδων των ΗΠΑ, και επειδη διαδιδόταν παλιότερα μια άλλη διαφορετικη ιστοριούλα περι βαπτίσεώς του στις ΗΠΑ απο τον Αρχιεπίσκοπο Ιάκωβο , αλλα και διότι υπάρχει και η φήμη ότι στο Αμερικανικο Κολλέγιο είχε δηλώσει προτεστάντης, και επειδη ποτε άλλοτε δεν έχει δημοσιευτει κάτι για το γεγονος της βάπτισης, ούτε φωτογραφίες απ' αυτην.
- Σημείωση 2
Είχε δικαστικές διαμάχες με την Λιάνα Κανέλλη βουλευτή του ΚΚΕ για το ότι δεν χρησιμοποιεί το πραγματικό του όνομα...
Σπουδές
Σπούδασε κοινωνιολογία στο Amherst College στη Μασαχουσέτη (Massachusetts), ΗΠΑ, την περίοδο 1970-1975, πήρε μεταπτυχιακό δίπλωμα στην κοινωνιολογία της ανάπτυξης στο London School of Economics, Ηνωμένο Βασίλειο (1975-1977). Έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στη Στοκχόλμη και παρακολούθησε μεταπτυχιακά μαθήματα στο Κέντρο Διεθνών Σχέσεων στο αμερικανικό πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, οπου συμμαθητής του ήταν ο Αντώνης Σαμαράς πρώην αποστάτης της Νέας Δημοκρατίας και σήμερα Πρόεδρος της. Θέσεις στην Ελληνική Πολιτική σκηνή
Βουλευτικές θητείες
Βουλευτής Αχαΐας (1981-1996)
Βουλευτής Α' Αθήνας (1996-2004)
Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης (Μάρτιος 2004-Σεπτ. 2007)
Βουλευτής Αχαΐας (Σεπτ. 2007 - Οκτ. 2009)
Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής (Οκτ. 2009 - Σήμερα)
Υπουργικές θητείες
Υφυπουργός Πολιτισμού (Ιούλιος 1985 - Φεβρουάριος 1987)
Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων (1988 - 1989)
Υφυπουργός Εξωτερικών (Οκτώβριος 1993 - Ιούλιος 1994)
Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων (Ιούλιος 1994 - Σεπτέμβριος 1996)
Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών (Σεπτέμβριος 1996 - Φεβρουάριος 1999)
Υπουργός Εξωτερικών (Φεβρουάριος 1999 - Φεβρουάριος 2004, Οκτώβριος 2009 - σήμερα
Το χρονικό του ψέμματος και της προδοσίας
Ο Jeffrey Papandreou είναι μέλος και έχει συμμετάσχει παρα πολλές φορές στην ζωη του στις συνεδριάσεις της Λέσχης Bilderberg, ανα τον κόσμο.
Η τελευταία φορά που συμμετείχε ήταν στην Bilderberg που έγινε στο Καβούρι της Αττικής το 2009 πριν αναλάβει πρωθυπουργός οπου εκεί πήρε το χρήσμα για να πάρει το τιμόνι της Ελλάδας.
Σημείωση
Τα σχέδια της Bilderberg για την Ελλάδα είναι και το ΠΑΣΟΚ επιβάλει:
-Αφελληνισμός
Καταστροφή της παιδείας (ήδη το κανει η Διαμαντοπουλου που είναι μέλος της Bilderberg)
Καταστροφή και σβήσιμο της Ιστορίας
Διάλυση πολιτισμού και γλώσσας
Αχταρμοποίηση Ελληνικού Λαού με την βοήθεια Μεταναστών (λαθραίων και μη)
Επιβολή ΔΝΤ
Πώληση ορυκτού πλούτου σε ξένες εταιρίες
Ιδιωτικοποίηση των πάντων
Eπιβολή της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης
Ηλεκτρονικές Ταυτότητες
Διχοτόμηση και κατακερματισμός της Ελλάδας σε 9 περιφέρειες (Ανεξάρτητη Κρήτη,Δωδεκάνησα-Τουρκία, Θράκη-Τουρκικη Θράκη, Μακεδονία-Σκόπια, Ηπειρός-Αλβανία, Ανεξάρτητη Κέρκυρα, Πελλοπόνησος, Στερεά Ελλάδα, Κυκλάδες)
Ο Henry Kissiger (Ισόβιος Πρόεδρος της Bilderberg) και πρώην Υπ.Εξωτερικών των ΗΠΑ είχε αναφέρει σε ομιλία του στην Ουάσικτον, το 1974:
“Οι Έλληνες είναι αναρχικοί και δύσκολα κουμαντάρονται. Γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει να χτυπήσουμε βαθιά μέσα στις πολιτισμικές τους ρίζες: έτσι ίσως καταφέρουμε να τους αναγκάσουμε να συμβιβαστούν. Εννοώ βέβαια να χτυπήσουμε την γλώσσα τους, την θρησκεία τους, τα πολιτισμικά και ιστορικά αποθέματα, έτσι ώστε να ουδετεροποιήσουμε την δυνατότητα τους να αναπτύσσονται, να διακρίνουν τους εαυτούς τους, ή να αποδεικνύουν ότι μπορούν να νικούν, έτσι ώστε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια στα στρατηγικώς απαραίτητα σχέδια μας στα Βαλκάνια, την Μεσόγειο, και την Μέση Ανατολή.”
Σημείωση
Το ΔΝΤ ήξεραν οτι αν μπει στην Ελλάδα αυτοι που κανουν κουμαντο ειναι το ΔΝΤ. Κυβέρνηση δεν έχουμε πλεον, ειναι πιόνια του ΔΝΤ.. Το ΔΝΤ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ, ΕΠΙΒΑΛΕΙ και η Κυβέρνηση πράτει χωρίς να πει τίποτα.
Όσοι ασχολούνται με την Νεα Τάξη Πραγμάτων ήξεραν πως ηταν η σειρά μας το 2010.
Προεκλογικές θέσεις:
Σε μια περιοδο που η Ελλάδα έχει αρχίσει να αχνοφαίνεται υπερχρεωμένη εμφανίζεται ο Jeffrey σε όλες τις προεκλογικές ομιλίες του λέγοντας πως λεφτά υπάρχουν... Έτσι με τα ψέματα κέρδισε την εμπιστοσύνη του κόσμου ωστε να τον ψηφίσει απέναντι σε μια Ν.Δ. μπαχαλαμένη..
Τον Οκτώβριο του 2009 αναμβάνει πρωθυπουργός της Ελλάδας και εδώ αρχίζει η προδοσία της Ελλάδας και η επιβολή των ορέξεων των τραπεζιτών ΔΝΤ,ΕΚΤ κλπ λέγοντας “Λεφτά υπάρχουν”
* H ορκομωσία του έγινε με το αριστερό χέρι όχι το δεξί....(περισσότερα στις παραπομπές)
Έλεγε το ασφαλιστικό είναι άδικο και κατέβαινε στις πορείες μαζί με τους απεργούς
Μετεκλογικές θέσεις και πράξεις:
Του έγινε πρόταση για δανεισμό από Αμερικάνικη εταιρία (Hayman Private Equity LLC στην Βοστόνη) μία στις 11 Ιανουαρίου επιστολή δηλώσεως προθέσεως, και μετά στις 8 Φεβρουαρίου τις οποίες δεν δέχτηκε.....αρα δεν μπορεί να λέει πως δεν υπήρχαν καθόλου λεφτά....(κρατάμε επιφυλάξεις για τους προσφερθέντες όρους... κανείς δε σου χαρίζει τίποτε, και τα Private Equities είναι σκληρά αρπαχτικά συνήθως).
Την επομένη των εκλογών, εντελώς συμπτωματικά, η ΤτΕ(με την βοήθεια του Προβόπουλου που είναι μέλος της bilderberg) αλλάζει τον κανονισμό και διευκολύνει την ανοικτή πώληση ελληνικών ομολόγων, δλδ διευκολύνει την άνοδο των επιτοκίων (υπόθεση Τ+10)(περισσότερα στις παραπομπές).
Τον Ιανουάριο του 2010 άρχισε να λέει και αυτός και ο Γιώργος Παπακωσταντινου πως λεφτά υπήρχαν και πως δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε στο ΔΝΤ.(περισσότερα στις παραπομπές)
Τον Απρίλιο του 2010 απο το Καστελόριζο ανακοινώνει την προσφυγή της Ελλάδας στο μηχανισμό στηριξης... ΔΝΤ κλπ
Συνεχίζει να κανει τα στραβά μάτια για το Αιγαίο και κλείνει συμφωνίες, με Τούρκους και Αμερικάνους ,κάτω απο το τραπέζι(στις παραπομπές περισσότερα).
Κατήργησε τον τίτλο Εθνικής από το Υπουργείο Παιδείας και απο άλλα Υπουργεία.
Κατήργησε το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.
Συνομιλεί με τα σκόπια με βάση το όνομα “Μακεδονία” και το υπόλοιπο κομμάτι βλέπουμε.
Ο ελληνικός λαός εχει αρχισει να πεινάει και λέει στους υπουργούς του: “Κάντε διακοπές άφοβα”.
Κάνει τα στραβά μάτια για την Θράκη τώρα που είναι σοβαρή η κατάσταση.
Τον Ιούλιο του 2010 είναι ο πρώτος “Έλληνας” πρωθυπουργός που επισκέπτεται το Ισραήλ και καταθέτει στεφάνι για το ολοκαύτωμα των Εβραίων.(στις παραπομπές περισσότερα).
Τον Ιούλιο του 2010 συζητάει για πώληση Κρατικών τραπεζών μετά απο πρόταση του ιδρυτικού μέλους του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Σάλλα.
Αφαιρεί τον πίνακα από το πρωθυπουργικό γραφείο η Ελλάς Ευγνωμονούσα (πριν την επίσκεψη Ερντογαν)(περισσότερα στις παραπομπές).14) Τον Ιούλιο του 2010 κανει πολιτική επίταξη και επιστράτευση απεργών(ιδιοκτητών και οδηγών φορτηγών) γιατι αντιδρούσαν στο άνοιγμα του επαγγέλματος τους.
Σημείωση
Ο συνταγματολόγος Βενιζέλος(τρομάρα του) το 2007 λέει πως μια πολιτική επιστράτευση και επίταξη λόγο απεργίας αδιανόητη, λέγοντας:
“Είναι επίσης αδιανόητο, μετά από όσα έχουν συμβεί, να μην υπάρχει ρητή μνεία της τροπολογίας αυτής στο φαινόμενο της απεργίας. Και στη δική μας πρόταση, όπως και στην πρόταση του Συνασπισμού, προβλεπόταν ρητά ότι η απεργιακή κινητοποίηση από μόνη της δεν συνιστά λόγο επιβολής κατάστασης έκτακτης ανάγκης, πολιτικής κινητοποίησης και άρα δεν μπορεί να οδηγήσει σε πολιτική επιστράτευση, παρά μόνο εάν συντρέχουν οι αυστηρά οριοθετημένες προϋποθέσεις του άρθρου 22 παράγραφος 4.Είτε σε περίπτωση πολέμου ή γενικής επιστράτευσης είτε όταν υπάρχουν αμυντικές ανάγκες είτε όταν υπάρχουν αμιγώς πολιτικές ανάγκες, δηλαδή ανάγκες αστικής κινητοποίησης, σε περίπτωση θεομηνίας ή ισοδύναμης ανθρωπογενούς καταστροφής και σε περίπτωση προβλήματος δημόσιας υγείας που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με τα συνήθη μέτρα.”
Συμπέρασμα...
Μετά τον Εφιάλτη στις Θερμοπύλες δεν έχει ξαναεμφανιστεί τέτοιος προδότης στον Ελλαδικό χώρο....
Μας κυβερνάει ένας άχρηστος (όπως έλεγε ο Πάγκαλος) προδότης πολιτικός, που ανέβηκε στα στρώματα της πολιτικής με την βοήθεια της μασωνίας, των εβραίων και της bilderberg, ώστε να στεφθεί πρωθυπουργός της Ελλάδας και να την πουλήσει σε αυτά τα κέντρα διακυβέρνησης του πλανήτη. Είναι δημόσιος κίνδυνος, διέπραξε ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ με την υπογραφή του μνημονίου ξεκινώντας το έργο της καταστροφής της πολύπαθης Ελλάδας, ξέροντας απο την πρώτη στιγμή που πήγε στο Καβούρι το 2009 οτι ήταν σειρά του στην πολιτική. Ενας άχρηστος, τελιωμενος, ξεφτιλισμένος, πολιτικός που μπορεί να έχει Ελληνική καταγωγή, αλλά δεν νιώθει Έλληνας(όπως λεει και ο αδερφός του Νίκος), αδιαφορόντας φυσικα για ότι συμβαίνει που ξέρει πολυ καλα τι συμβαίνει και προσπαθει με λόγια και πράξεις με την βοήθεια των ΠΑΣΟΚΟΚΑΝΑΛΩΝ να κοροϊδέψει τους Έλληνες κατι που θα αρχισει σιγα σιγα να βλέπει οτι δεν καταφέρει..
Το πρώην "ΠΑ.ΣΟ.Κ" πλέον αποτελείται από:
A) Yπουργούς και γενικούς γραμματείς χωρίς πτυχία
Β) Εβραίους
Γ) Μέλη της Λέσχης Bilderberg
Δ) Μασώνους
Τα ονόματα τους;
Δημήτρης Δρούτσας, Παύλος Γερουλάνος, Άννα Διαμαντοπούλου, Θάλεια Δραγώνα, Μαρία Δαμανάκη, Γιώργος Παπανδρέου, Γιώργος Παπακωσταντίνου, Ευάγγελος Βενιζέλος (πραγματικό όνομα Τούρκογλου), Μιχάλης Χρυσοχοίδης(πραγματικό όνομα Κοεμζόγλου), Αλεβιζάτος, Άλεξ Ρόντος, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Γρηγόρης Βαλλιανάτος, Ροβέρτος Σπυρόπουλος, Τρεπεκλής,Ανδρέας Luerdi (κατά κόσμον Λοβέρδος), η Παρασκευή Κέλλερ (κατά κόσμον Χριστοφιλοπούλου)
Πηγή

59 σχόλια

  1. Επικίνδυνη χωματερή πετρελαϊκών αποβλήτων ο Αστακός

    Η πράσινη ανάπτυξη του κ. Παπανδρέου και τα μεγάλα λόγια ενταφιάζονται στη χωματερή των αραβικών πετρελαϊκών αποβλήτων του Αστακού.
    Ήδη δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ που χωροθετεί την μονάδα χωρίς να έχει κατατεθεί καμία από τις επτά μελέτες που απαιτούνται, ούτε καν η μελέτη επικινδυνότητας που υποτίθεται πως ανέθεσε η κ. Μπιρμπίλη στη ΔΕΠΑ.
    Μέχρι σήμερα λόγω της μεγάλης επικινδυνότητας πουθενά στο κόσμο δεν λειτουργεί μονάδα ηλεκτροπαραγωγής με βάση το LPG.Το 1984 σε δεξαμενές LPG στο Σαν Χουάν του Μεξικού, το οποίο προκάλεσε το θάνατο σε περισσότερους από 500 ανθρώπους και τον τραυματισμό περίπου 6.000. Ένα ακόμη ατύχημα συνέβη στην Τοσκάνη το 2009 όταν εξερράγη βαγόνι που μετέφερε LPG. Στο δυστύχημα έχασαν τη ζωή τους 15 άνθρωποι.
    Το γεγονός ότι οι ευρωπαϊκές χώρες αποφεύγουν τις μεγάλες εγκαταστάσεις LPG, εμμέσως συνάγεται και από την πρόθεση των επενδυτών να εξάγουν την ηλεκτρική ενέργεια στην Ιταλία και παρ’ όλα αυτά επιλέγουν ως τοποθεσία εγκατάστασης την Ελλάδα. Το ερώτημα εύλογο, γιατί η εγκατάσταση δεν γίνεται στην Ιταλία ; η απάντηση απλή: ουδέποτε η Ιταλία θα δεχόταν την εγκατάσταση μονάδας τόσο μεγάλης επικινδυνότητας στο έδαφος της.
    Σημειώνεται ότι πάγια τακτική της γειτονικής χώρας είναι να εγκαθιστά ηλεκτροπαραγωγικές μονάδες μεγάλης όχλησης ή επικινδυνότητας σε γειτονικές χώρες, όπως συμβαίνει με τα ανθρακικά εργοστάσια σε Αλβανία και Μαυροβούνιο που θα αναπτύξουν ιταλικές εταιρείες.Ενώ εμείς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ...ΝΙΩΘΩ ΕΝΑ ΣΦΙΞΗΜΟ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ...ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ...ΜΑΡΙΑ.ΚΡΗΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΣΟ ΛΥΠΑΜΑΙ...ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΜΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι κάνουμε ;
    Αφήνουμε τις μαλακίες και τα πληκτρολόγια και ετοιμαζόμαστε για τη μεγάλη "μάχη".
    Στ' άρματα κι αμείλικτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Gia mena prepi na katadikasti prota o prothipourgos...kai meta oloi oi ypoloipi me ti sira tous... epitelous pou eine i dikeosini mas!!! ksipniste ellines..xanomaste.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δε χανόμαστε...χαθήκαμε εδώ και χρόνια...πόσοι σαν εσάς εδώ νομίζετε ότι υπάρχουν? πολλοί? είστε γελασμένοι κύριοι, μετά λύπης μου το λέω αλλά δυστυχώς έτσι είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λίγοι και καλοί τότε.Καμιά ιδέα να το οργανώσουμε καταρχήν;Οργάνωση θέλει.Άπαξ και γίνει αυτό σε πέντε ημερόνυχτα θα έχουν εξαφανιστεί όλοι οι 'εκ των έσω',μετά πρέπει να ασχοληθούμε με τους έξω που θα ορμήξουν για πλιάτσικο.Αλλά τότε θα είμαστε ήδη πολλοί.Τα λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συμφωνώ με όσα γράφετε παραπάνω ...

    Το συμαντικότερο είναι ότι επιθυμούν τον διαμελισμό της Ελλάδας κατά τον ίδιο τρόπο που έπραξαν και στην περίπτωση της Γιουγκοσλαβίας ...

    Διαδώστε το αδέρφια!!! Δεν έμεινε πολύς χρόνος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. οι αρχηγοί του στρατού τι περιμένουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Mην φοβάστε συνέλληνες.Καιρός να φοβηθούν αυτοί.Καιρός να δοκιμάσουν για άλλη μια φορά το σπαθί του έλληνα.Θα χορτάσει το σπαθί μας δικαιοσύνη.Αλήθεια σας λέω μην φοβάστε!!Όσοι χάσατε την ελληνική σας πίστη,θα την ξαναβρείτε σύντομα με την ενεργοποίηση του Ε γονιδίου.Εσείς απλώς τώρα χαμογελάτε γιατί αυτό μειώνει την δύναμή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ .. ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΝΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ! ΟΠΩΣ ΠΗΓΕ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ Β ! ΦΩΚΑΣ ΤΟ 961 ΜΧ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΦΑΞΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΡΑΚΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ! ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΙΚΟΥΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΞΕΦΥΤΡΩΣΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ! ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ !
    "ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ"
    ΘΕΩΔΟΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΟΤΑΝ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΚΟΜΑΖΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΙΚΤΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΕΤΕΡΥΘΜΙΣΗ ΞΕΣΗΚΟΝΩΤΑΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ ΚΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΛΠ.ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ.ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΟ ΛΑΚΟ ΣΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και οι 300 του Λεωνιδα λιγοι ηταν καποτε αλλα εφαγαν χιλιαδες!Εμπρος στην Βουλη να τους φαμε ολους λαχανο!Εχω πληροφορια οτι οι μπατσοι την επομενη φορα θα ανοιξουνε τον κλοιο τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η σαπίλα στη ψυχή του μέσου σύγχρονου έλληνα είναι τόσο μεγάλη που ο ίδιος την εκλαμβάνει ως κάτι φυσιολογικό. Αν συνεχίσουμε έτσι, τότε θα καταστραφούμε. Και αυτό θα είναι και το δίκαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εγώ ξέρω μονάχα ότι τρίζουν τα κόκκαλα τον προγόνων.
    Κρίμα για τους Μακεδονομάχους που έδωσαν μάχη για μια ελεύθερη Ελλάδα.
    Όμηροι του εαυτού μας είμαστε. Δεν φτάει κανένας άλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΟΜΑΣΤΕ..Η ΩΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΘΕΙΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ Κ ΤΟΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ(ΒΡΩΜΕΡΟ) ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ...ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΝΕΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ Κ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΧΡΟΝΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΠΝΕΥΜΑ
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΡΕ !!!!!.....
    ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ!!!!!......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΒΡΑΙΟΙ ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ < Ο ΧΙΤΛΕΡ > ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΟΡΑΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΞΕΚΙΝΙΣΑΝΕ ΤΟΝ 1ο το 2ο ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ 3ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Λυπάμαι αλλά εσείς τους ψηφίσατε.... Και όταν λέω εσείς η μάνα σας ο πατέρας σας κλπ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΟΠΟΙΟ ΠΑΛΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΟΥΣ ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΥΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. vlepo pola patriotika blogs kai iparchoun poloi patriotes kai agaktismenoi ellines.prepi na vrethoume kai na sizitisoume oloi mazi gia to ti prepi na kanoume kai pia poria tha akolouthisoume oste na sosoume tin patrida prin ine poli arga.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΑΠ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΑΝ 300.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Σε περιπτωση που δεν το γνωριζετε συνΕλληνες πολλα απο τα δηθεν πατριωτικα blog ειναι στημενα απο δαυτους!
    εχετε τα ματια σας ανοιχτα.. λυκοι ντυθηκανε αρνια... και οσοι τους ειδαν για ψητα στον ΑΔΗ αρμενιζουν.
    Και μην ξεχνατε.. for the years of domination, hit them right between the eyes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΦΩΤΙΑ Κ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!ΟΝΤΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ!!!!ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ!!!!ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ....ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΑΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΓΑΠ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΕΡΙ.ΑΜΕΣΩΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟ YOUTUBE ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΙΔΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΕΚΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΩ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΛΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΨΕΥΔΕΣΤΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΧΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ.http://www.youtube.com/watch?v=WpoTZk-RcJo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δυστυχώς αυτοί οι προδότες γνωρίζουν πολύ καλά τι κάνουν. Φρόντισαν για 36 χρόνια τώρα να αφελληνίσουν την Ελληνική νεολαία, τα παιδιά μας, το μέλλον της χώρας. Χωρίς Ελληνόπουλα που πάμε;;; Είμαστε χαμένοι από χέρι. Ιδιαίτερα το πρόβλημα είναι μεγάλο, στις νέες κοπέλες. Ή δεν παντρεύονται γιατί δεν θέλουν να έχουν ευθύνες, ή κι όταν παντρευτούν δεν κάνουν παιδιά για να μη χαλάσουν την σιλουέτα τους! Κι άλλες που επιτέλους αποφάσισαν να αποκτήσουν παιδί δεν μπορούν λόγω εκτρώσεων, λόγω ασθενειών λόγο γήρατος, ή λόγω του ό,τι δεν βρίσκουν πια σύζυγο!!!!
    Αυτά όλα είναι αποτέλεσμα της "μόρφωσης" που παίρνουν στα σχολεία! και στα διάφορα κανάλια όπου τα μικρόφωνα δίνονται σε κοκορόμυαλες και π. οι οποίες με το έτσι θέλω μπαίνουν στο κάθε σπίτι και φυσικά μεταφέρουν "τις ιδέες" τους!
    Υπογεννητικότητα: Ανά Ελληνίδα το γένος 0,7!!! Στις Αλβανίδες έχουμε ανά γυναίκα 7!!!! Ζήτω λοιπόν η μεγάλη Αλβανία των επόμενων χρόνων. Και θα είμαστε και τυχεροί. Γιατί αν συνεχιστεί η εισροή Τούρκων-Τούρκων λαθρομεταναστών μαζί με τους Ασιάτες και Αφρικανούς τότε θα μαυρίσει κυριολεκτικά η Ελλάδα.
    Ήδη αρκετά Ελληνόπουλα άνδρες και γυναίκες ξενιτεύονται, έτσι επισπεύδεται η μεγάλη αλλαγή στη χώρα μας. Υπάρχει έστω και ένας από εμάς με στοιχειώδη λογική που να μη βλέπει την δυσάρεστη αυτή εξέλιξη;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. που πηγε το σχολιο μου ρε παιδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ . ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΑΝ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΛΟΙΠΟΝ, ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΠΕΡΑΣΤΕ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ.
    ΜΕ ΗΡΕΜΗ ΔΥΝΑΜΗ.
    ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΝΤΕΛΩΣ.ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΑΣ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟ.ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ.ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΤΟΠΟΡΟΙ.
    ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΗΧΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ.
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΥΣ,ΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΑΝ,ΤΑ ΤΡΕΛΟΡΙΑΛΙΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΑΝ, ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΓΕΙΡΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ.ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΗΡΕΜΑ.ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ.
    ΕΝΑΣ 43ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Απορώ γιατί δεν κάνουν κάτι οι στρατιωτικοί.Αυτοί μπορούν και έχουν και τα όπλα.Τι περιμένουν? Μιλάμε για στιγνή προδοσία και αυτοί τους κοιτάνε.Να πάνε τα κομμάντο κρυφα στο σπίτι τους την ώρα που κοιμούνται και να τους καθαρίσουνε έναν έναν.....ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Είναι μεγάλο λάθος αυτοί που έρχονται στη χώρα μας να ονομάζονται μετανάστες ή λαθρομετανάστες. ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΙΚΟΙ και ήλθαν να εποικοίσουν των χώρα μας...Πρέπει να αρχίσουμε από αυτό, να καταλάβουν οι ανυποψίαστοι τι γίνεται, και να προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε την κατάσταση που έχει επιβληθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. (Π.Α.Σ.Ο.Κ.)
    Πατερα Αναπαυσου Συνεχιζω Ολοκληρωτικη Καταστροφη.

    ......εως ποτε......αραγε.....??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΕΛΕΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΚΑΙ ΚΑΨΙΜΟ.ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ. ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ!! ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΙΑ ΤΑ ΟΣΙΑ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΚΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗ ΔΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΙ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΟΧΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ, ΠΑ.ΣΟ.Κ., Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ, Κ.Κ.Ε. ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΙΔΟΥ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. AX δυστυχως λιγοι ειναι ξυπνιοι οι περισσοτεροι κοιμουνται υπνο βαθυ.αλλα και οι υποψιασμενοι δεν οργανονωνται γιατι δεν εμπιστευεται κανενας κανεναν.τελικα ειμαστε και λιγοι και μόνοι
    Μετα χαρας να διαψευστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Aδερφια.εφτασε ο καιροσ.τερμα τα λογια.!!!
    Μας μαστιγωνουν!!!!
    Καταλαβετε.οτι θελουν τον αφανιζμο του ελληνα.μας τρεμουν.διοτι ο ελληνας ειναι μια πολεμικη μηχανη.μας χτυπανε εκει που ποναμε!!
    θΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ.ΙΣΤΟΡΙΑ.ΓΛΩΣΣΑ.ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΔΕΙΤΕ ΓΥΡΟ ΣΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ!!!ΧΤΥΠΑΝΕ ΚΑΤΕΥΘΙΑΝ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ.ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ!!!ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΚΥΠΣΟΥΜΕ!!!!!!!ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝΕ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ {ΕΛΛΗΝΑΣ}!!ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!!ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΓΟΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ 1821 ΤΗΑ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΤΗΑΥΜΑ ΤΟΥΣ!!!!!!ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. KAI EMEIΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ?????
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΡΕ ΓΜΤ????
    ΑΕΡΑ ΑΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. EXETE POLOI PLAKA OLOI SAS
    OTH SAS LENE H EPITIDIOI TA XAUVETE
    KAI ETSEI MAS VAZOUN NA ALOILOSKOTOTHOUME

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Καλημερα. Τι περιμενουμε αληθεια? Γιατι καποιος απο εδω δεν ξεκιναει μια συναντηση ολων μας? Κατι να δημιουργησουμε. Μια οργανωμενη κινηση. Να βρεθουμε ομως πρωτα να ανταλλαξουμε σκεψεις. Χωρις προγραμματισμο τιποτα δε γινεται. Ολοι εμεις θα ειμαστε χαπακια γι αυτους. Και προς Θεου μακρυα απο προβοκατσιες. Αντε οριστε τοπο και χρονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΑΕΡΑ!ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΠΑΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΕ ΕΝΑ ΡΙΖΙΤΙΚΟ:ΒΡΟΝΤΑ ΚΙ ΑΣΤΡΑΦΤΕΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ,ΤΑ ΟΡΗ ΑΝΑΤΑΡΑΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΒΡΟΥΧΟΥΝΤΑΙ.ΚΙ Ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΣΕΡΝΕΙ ΦΩΝΗ ΑΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΛΟΡΕΙΤΗ:'"ΑΠΟΥ ΧΕΙ ΑΡΜΑΤΑ ΑΣ ΒΑΣΤΑ .ΚΙΑ ΑΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣ ΒΡΙΣΤΕΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΑΕΡΑ!ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΠΑΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΕ ΕΝΑ ΡΙΖΙΤΙΚΟ:ΒΡΟΝΤΑ ΚΙ ΑΣΤΡΑΦΤΕΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ,ΤΑ ΟΡΗ ΑΝΑΤΑΡΑΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΒΡΟΥΧΟΥΝΤΑΙ.ΚΙ Ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΣΕΡΝΕΙ ΦΩΝΗ ΑΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΛΟΡΕΙΤΗ:'"ΑΠΟΥ ΧΕΙ ΑΡΜΑΤΑ ΑΣ ΒΑΣΤΑ .ΚΙΑ ΑΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣ ΒΡΙΣΤΕΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. μα πώς να ξεσηκωθούμε όταν μας κόβουν και τον αέρα που αναπνέουμε και φοβόμαστε τη σκιά μας και δεν έχουμε έναν ηγέτη της προκοπής να ακολουθήσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΩΡΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ , ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ , ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗ. ΜΕ ΨΥΧΡΕΜΙΑ, ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΘΕΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ . ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ............... ΔΕΝ ΜΕ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΩΣΤΟ...... ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ............. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΚΑΚΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ
    " ΣΩΤΗΡΕΣ " ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΡΙΣΚΑ ΜΑΣ.
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ , ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΗΓΙΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΜΑΧΕΣ. .............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Εσείς όλοι ξέρετε τι θα κάνετε για όλα αυτα? Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α. ΔΕΝ σταματάει αυτό, πάρτε το χαμπάρι. Έχετε ΧΙΛΙΑ ΔΙΚΙΑ αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνετε είναι ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΙΑ. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ. Καθήστε και παίξτε με το facebook να μαστουρώνετε όπως 600.000.000 ατομα παγκοσμίως. ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Δυστυχώς δεν θα κάνουμε τίποτα,γιατί μας έχουν διδάξει να είμαστε πρώτοι στα λόγια και από πράξεις μηδέν....όλοι μας πρέπει να βγούμε στους δρόμους πριν είναι πολύ αργά αλλά πότε? όταν θα τα έχουμε χάσει πια όλα,πληγώνομαι που βλέπω τη χώρα μου να κλαίει,σπαράζει η καρδιά μου..και τι κάνω τίποτα,περιμένω όπως όλοι μας να το κάνουν πρώτα οι άλλοι,μη στραβώνεται με αυτά που λέω λυπάμαι πολύ αλλά έτσι σκεφτόμαστε αλήθεια!!!!κρίμα πολύ κρίμα............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΟΧΙ μικροψυχια ΣυνΕλληνες,
    ηδη αυτο που κανουμε εδω στο ιστολογιο ΕΙΝΑΙ μια μικρη επαναστασις.
    Αυτοι εκλεβαν και επροδιδαν 30 χρονια! ας κανουμε ΕΜΕΙΣ 30 μηνες, καλα ειναι. Ο καθενας με καλο και εξυπνο τροπο ας ενημερωση και ξεσηκωσει τους γνωστους του. Χτθπατε πισωπλατα τους προδοτες του εθνους, δεν χρειαζονται ηρωισμοι. Προστατευσατε την ζωη σας και την οικογενεια σας. ΑΥΤΟΙ ειναι αδιστακτοι ταγματασφαλιτες.
    ΠΡΟΣΟΧΗ στους προδοτες αριστεριστες με την προβεια του Ελληνα.

    ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

    ΑΜΦΙΤΡΥΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Παιδιά δυστυχώς αργά ξυπνήσαμε όλοι μας και δυστυχώς δεν βλέπω τι μπορούμε να κάνουμε για να αλλάξουμε την εφιαλτική πραγματικότητα που ζούμε .
    Κανείς μας δεν αναρωτήθηκε τόσα χρόνια τι είναι οι μασόνοι , τι Θεό (έστω υπέρτατο ον )είναι αυτό που λατρεύουν και τι στόχους έχουν.
    Με το που μαθεύτηκαν τα νέα για την λέσχη Μπίλντερμπεργκ (από την δεκαετία του 90 άρχισαν να φαίνονται οι συνεδριάσεις τους στα ψιλά των εφημερίδων) και τα σχέδια για παγκόσμια κυβέρνηση ,το παιχνίδι πιστεύω είχε ήδη κριθεί.Μάλλον γι'αυτό μάθαμε και την ύπαρξή τους .Απλώς η αποστολή γι' αυτούς εξετελέσθη και δεν υπήρχε λόγος να κρύβονται αφού πλέον δεν απειλούνται από κανεναν και από πουθενά.
    Έχοντας όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δικά τους ,μάλλον όλο τον πολιτικό κόσμο και το μεγάλο κεφάλαιο ελέγχουν τα πάντα.
    Λένε ότι οι μασόνοι είναι αυτοί που φιλοδώρησαν την ανθρωπότητα με δύο παγκοσμίους πολέμους. Είναι παρατραβηγμένο να περιμένουμε ότι θα μας φέρουν και έναν τρίτο?Οι ίδιοι έχουν δηλώσει (ο Χένρυ Κίσσινγκερ,ιδρυτικό στέλεχος της λέσχης) ότι επιθυμούν μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού κατά 80 με 90%.Δηλ. από 6-7 δις που είναι η ανθρωπότητα σήμερα στις 800.000 !
    Με ποιό τρόπο όμως (πως να σκοπεύουν άραγε να δείξουν την έξοδο στα ανθρώπινα σκουπίδια που περισσεύουν?) και ιδίως όταν προωθούν τον βίαιο εξισλαμισμό όλης της χριστιανικής οικουμένης. Γνωρίζουμε καλά ότι το Ισλάμ δημιουργεί πρόβλημα υπερπληθυσμού ! δεν το λύνει!!!
    Ίσως ο εποικισμός και η ισλαμοποίηση της Ευρώπης να ξυπνήσει το πατριωτικό συναίσθημα των Ευρωπαίων και να ξεκινήσουν "εμφύλιοι"πόλεμοι μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων με μετέπειτα γενίκευση του πολέμου σε έναν πιθανό παγκόσμιο.
    Για την χώρα μας δεν βλέπω τι θα μπορούσε να γίνει για να απαλλαγούμε από την "έγχρωμη πιτυρίδα" μας, όπως έλεγε ένας παλιός μίμος.
    Συνεχώς θα φέρνουν περισσότερους έως ότου να μας κάνουν μειοψηφία.Παρέχοντάς τους ιθαγένεια και δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι σύντομα θα καταλάβουν και την εξουσία (το ΣτΕ το έκρινε αντισυνταγματική την απόδοση ιθαγένειας αλλά γιατί κάτι μου λέει ότι κάποιο τρόπο θα βρουν ώστε να ανατρέψουν την απόφαση?)
    Στα προηγούμενα τριάντα χρόνια που οι Ελληνικές κυβερνήσεις(σοσιαλιστικές ως επί το πλείστον) ξεκινούσαν με δειλά βηματάκια την αποδόμηση του κράτους με πρώτο στόχο τον στρατό και την οικονομία μας, οι Τουρκοι απέναντι μεταμορφωνόντουσαν σε οικονομική και στρατιωτική δύναμη.
    Τι περιθώρια αντίδρασης απομένουν ? Μηδαμινά.
    Ειλικρινά λυπάμαι που τα γράφω αυτά .
    Δεν πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να απαλλαχθούμε από τα δεινά που ταλανίζουν την κοινωνία μας την ώρα και την στιγμή που είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει πολιτική βούληση να συμβεί κάτι τέτοιο.Μάλλον ακριβώς το αντίθετο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. http://www.youtube.com/watch?v=cu5RNBBHr2E&feature=related ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΧΕΡΙ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. xesikothitai ore ellines kai parte tous ta kefalia.... oli mazi mia grothia....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, με βάση ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ την 9/6/11

    Ο Παπανδρέου τα κατάφερε να αναποδογυρίσει όλες τις αξίες, δηλαδή να παρουσιάζει την Τρόικα ως Ελευθερία. Το Μνημόνιο ως Λύτρωση. Την ύφεση ως ανάπτυξη. Την απόγνωση ως ευτυχία. Την ανεργία ως κοινωνική επιτυχία. Την φτώχια ως πλούτο. Και την υποδούλωση ως απελευθέρωση.
    Να αντικαταστήσουμε το σημερινό Σύστημα Εξουσίας με νέο Σύνταγμα, νέους θεσμούς, νέες σχέσεις, καινούριο αμυντικό δόγμα και εξασφαλίσουμε την εδαφική μας ακεραιότητα και εγκαταστήσουμε τον Λαό στο θρόνο της Εξουσίας, τότε θα έχουμε εκπληρώσει τον δεύτερο Στόχο, δηλαδή την Παλλαϊκή Εξουσία με στόχο την Άμεση Δημοκρατία.

    Το ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ της Ελληνικής ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ θα έχει τα στοιχεία του Ελβετικού ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ Συντάγματος, του μοναδικού δημοκρατικού σήμερα, που ο λαός με ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ 300.000 υπογραφών αλλάζει κάθε δυσμενή νόμο της Κυβέρνησής του. ΄Ενα τέτοιο ΣΥΝΤΑΓΜΑ θα περιλαμβάνει επί πλέον άρθρα για τις καταγγελίες και αναθεωρήσεις των επαχθών ή και ζημιογόνων κατά της χώρας μας διεθνών (και άλλων) συνθηκών, συμβάσεων, δεσμεύσεων κλπ, και την κατάργηση των υπαρχόντων νόμων που αντιτίθενται στο ΝΕΟ Σύνταγμα, ως και την αναδρομική τιμωρία όλων εκείνων που ψήφισαν την δανειακή σύμβαση και τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ως και των καταχραστών του δημοσίου χρήματος από το 1974 και ενρεύθεν.

    Στυλιανός Σφακιανάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. 27.06.2011 ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ http://www.topontiki.gr/article/18709

    20.06.2011 Έγκληση-μήνυση κατά του κ. Γ. Α. Παπανδρέου, για δυσφήμηση, συκοφαντική δυσφήμηση, έσχατη προδοσία και άλλα http://filologos10.wordpress.com/2011/06/21/έγκληση-μήνυση-κατά-του-κ-γ-α-παπανδρέ/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Υπάρχουν Έλληνες;
    Με ακούτε Έλληνες;
    Ορκιστείτε στα χώμματα που πατάτε και γεννηθήκατε , να δώσετε αγώνα για εσάς και τους κοιμισμένους.
    Έλληνες είναι και αυτοί... Αλλά κοιμούντε.
    Δεν είναι αγώνας μόνο για τους Έλληνες αλλά και για όλους τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
    Έχουμε την δυνατότητα (Αυτό φοβούνται)... τα κότσια προσπαθούν να μας κόψουν.
    Πορωθείτε λίγο , οραία θα είναι...
    Καλύτερα θα είναι από κάθε μέρα δουλεία και μιζέρια...
    Ας αισθανθούμε λιγο Έλληνες , λίγο Άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Εντάξει κατουρήστε και λίγο.

    Και αν ξέρατε ελληνικά, θα γνωρίζατε ότι δεν υπάρχει λέξη "αχταρμοποίηση". Αλλά δεν ξέρετε.

    Ακόμη, η Γιουγκοσλαβία διασπάστηκε γιατί αποτελούνται από 5 έθνη και 4 θρησκείες. Εμείς, δόξα τον θεό, είμαστε 1 έθνος. Και μια θρησκεία (αν και λίγο με ενδιαφέρει σαν Έλληνα).

    Επιπρόσθετα, ποια αρκτικόλεξα του ονόματος Jeffrey Mineiko - Papandreou, είτε αγγλιστί, είτε με ελληνικούς χαρακτήρες δίνουν GAP ή ΓΑΠ, για συντομία, όπως τουλάχιστον ισχυρίζεστε;

    Και, χωρίς να θέλω να τους υπερασπιστώ, αλλά τόσες συνωμοσίες μαζεμένες δεν έχω διαβάσει ούτε σε βιβλίο του Νταν Μπράουν. Εσείς που τα ξέρετε ΟΛΑ και εμείς ζούμε τόσα χρόνια στην άγνοια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Καλα σας κανουνε ρεεε κοπανοι..εσεις τους ψηφισατε ολους αυτους και τωρα κλαιγεστε για συνομοσιες.Ευγε ΠΑΣΟΚ συνεχισε ετσι γιατι αλλιως ακομα θα κοιμοταν ο νεοελληνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Σσσσσσσσσσσσσσσ!!!σιγα τα αίματα...σιγα μην σκισουμε κανενα καλσόν απο τον ψευτοξεσηκωμό μας...ντου ολοι στις καφετεριες για κανα φρέντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. εμεις τους ψηφισαμε εμεις θα τους φαμε στη μαπα!πρωτα θα τιμωρισω τον εαυτο μου για την αδρανοια τοσα χρονια!οσο μας δανειζαν και μας εβαζαν στο διμοσιο μιλια κανεις!οταν ελθει η ωρα ομως θα τους παρω μαζι μου στο χαμο μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Συγχαρητήρια για το αρθρο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. φτανει η μεγαλη ωρα αδερφια.οχι οικτο οχι ελεος οχι αιχμαλωτους.θανατος σε οσους μας βασανιζουνε.ξυπνατε ορε αυτοι εναν σκοπο εχουν να μας γονατισουν.ενας ελληνας δεν μπορει να κανει τιποτα ολοι μαζι ομως μπορουμε να κανουμε τα παντα.η πατριδα μας καλει ας τους δειξουμε τι αξιζει ο ελληνας.οπως πολεμισανε οι προγονοι μας ετσι τωρα και εμεις πρεπει να πολεμισουμε.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου