Ο ηγέτης της Αλ Κάιντα, καλεί τους μουσουλμάνους σε διαμαρτυρίες έξω από αμερικανικές πρεσβείες - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο ηγέτης της Αλ Κάιντα, καλεί τους μουσουλμάνους σε διαμαρτυρίες έξω από αμερικανικές πρεσβείες

Ο Αϊμάν αλ Ζαουάχρι, ηγέτης της Αλ Κάιντα, δήλωσε ότι η αμερικανική ταινία που θεωρήθηκε προσβλητική για τον προφήτη Μωάμεθ δείχνει ότι η...


Ο Αϊμάν αλ Ζαουάχρι, ηγέτης της Αλ Κάιντα, δήλωσε ότι η αμερικανική ταινία που θεωρήθηκε προσβλητική για τον προφήτη Μωάμεθ δείχνει ότι η Ουάσινγκτον διεξάγει μια «σιωνιστική σταυροφορία» κατά των μουσουλμάνων και έκανε έκκληση για περισσότερες διαδηλώσεις διαμαρτυρίας έξω από αμερικανικές πρεσβείες.

Όπως και σε άλλα μηνύματά του που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τους βραχίονες της οργάνωσης στην Υεμένη και τη Βόρεια Αφρική, ο Αλ Ζαουάχρι εξήρε την επίθεση του περασμένου μήνα στην Βεγγάζη από την οποία σκοτώθηκαν τέσσερις διπλωμάτες, αλλά δεν ανέλαβε την ευθύνη.

Στο μήνυμά του, το οποίο ανέβηκε την Παρασκευή σε ισλαμιστικές ιστοσελίδες, καλεί τους «ελεύθερους και διακεκριμένους οπαδούς του Ισλάμ» που επιτέθηκαν διαμαρτυρήθηκαν έξω από αμερικανικές πρεσβείες να «συνεχίσουν την διαμαρτυρία τους κατά της αμερικανικής σιωνιστικής επιθετικής σταυροφορίας εις βάρος του Ισλάμ και των μουσουλμάνων».

Το ηχογραφημένο μήνυμα δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα Mujahedin al-Ansar, η οποία μεταδίδει μηνύματα ηγετών της οργάνωσης.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου