Ελευθερία του λόγου και Ελληνικές αξίες - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ελευθερία του λόγου και Ελληνικές αξίες

Γράφει ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ Οι εισβολείς του διεθνούς νεοταξισμού και οι ξενοκίνητοι πολιτικοί τους εκπρόσωποι του ελληνόφωνου κατο...


Γράφει ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Οι εισβολείς του διεθνούς νεοταξισμού και οι ξενοκίνητοι πολιτικοί τους εκπρόσωποι του ελληνόφωνου κατοχικού καθεστώτος έχουν βαλθεί στο διάβα τους προς την λεηλασία της Ελλάδος να εξαλείψουν τις εστίες εθνικής αντιστάσεως και ανατάσεως του εθνικού φρονήματος. Είναι μια παράλληλη διαδρομή αίσχους και αθλιότητας που αναμφισβήτητα δίχως τη συνδρομή του εγχώριου κομματικού νεοταξισμού δεν θα μπορούσε ποτέ να συμβεί. Οι εχθροί γνωρίζουν άλλωστε τις ισχνές στην πραγματικότητα δυνάμεις τους απέναντι στις εγκλωβισμένες και φυλακισμένες ισχυρές δυνάμεις του ελληνισμού μας.

Αυτό συνέβαινε έως σήμερα και αυτό ακριβώς ανατρέπεται ραγδαία με την άνοδο του Ελληνικού Εθνικισμού πρώτα στις καρδιές των Ελλήνων και αμέσως μετά στην πολιτική εξουσία της πατρίδος μας. Οι ανθέλληνες βλέποντας με τρόμο την άνοδο των Μαχόμενων Ελλήνων της Φυλής μας εντείνουν την λασπολογία σε βάρος του Εθνικιστικού Κινήματος βάλλοντας με μεγαλύτερη σφοδρότητα εναντίον των εστιών εθνικής αντίστασης δίδοντας χώρο δράσης στην ανήθικη ελευθεριότητα και εναντίον του εθνικού φρονήματος προσβάλλοντας τις Παραδόσεις μας. Θέλουν να ματαιώσουν τη συντριβή τους και τη Νίκη του Ελληνικού Έθνους στερώντας από τους Έλληνες Πατριώτες Εθνικιστές και τον ελληνικό λαό την ελευθερία του λόγου και τις Ελληνικές Αξίες.

Σ’ αυτό ακριβώς το πλαίσιο οι καταληψίες και οι σφετεριστές της ζωής μας αλλοιώνουν βάναυσα το δικαίωμα στην άποψη και εξισώνουν την ηθική με την ανηθικότητα. Ισοπεδώνουν την Πίστη μας προσπαθώντας να την γελοιοποιήσουν και να την αντικαταστήσουν με ξένα ή αθεϊστικά δόγματα υποκρύπτοντας την επιδιωκόμενη ομογενοποίηση των πάντων κάτω από το σκήπτρο της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Ομογενοποίηση που επιδιώκουν φυσικά αρχής γενομένης με την επιβολή ενός πλαστού συστήματος πολιτικών αξιών που θέλει εθνικά άχρωμες λαϊκές μάζες και μικρά εθνικά κράτη με αφανή και τελικά νεκρή εθνική ταυτότητα.

Το βήμα του λόγου στα χέρια ελεύθερων υπάρξεων αποτελεί κίνδυνο για αυτές τις σκοτεινές οντότητες με τις ατελείωτες ιδιορρυθμίες και τις βρωμερές ψυχές. Όποιος μιλάει για το Θεό και υπερασπίζεται την Πίστη του χαρακτηρίζεται σκοταδιστής! Κι όποιος αγωνίζεται για την υγεία του λαού και τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδος θεωρείται λαϊκιστής ή «φασιστικός κίνδυνος». Οι μουσικές εκδηλώσεις αποκρυφιστικών θρησκευτικών δογμάτων μέσα σε ορθόδοξο ναό ή οι τερατολογίες ψευτοκαλλιτεχνών που επιχειρούν να δώσουν στον Χριστό τα δικά τους κουσούρια θεωρούνται δικαίωμα λόγου. Η νομιμοποίηση της ομοφυλοφιλίας θεωρείται δικαίωμα έκφρασης με την φροντίδα και του «θεάματος».

Η εκχώρηση κυριαρχίας σε τοκογλύφους και Τούρκους σε επίπεδο συγκυριαρχίας, επομένως εθνικής υποτέλειας, θεωρείται ότι υπάγεται ομοίως στο ελληνικό τάχα αξιακό σύστημα για λόγους οικονομικής ευμάρειας και «σωτηρίας», αφού πιο πριν έχουν αποβληθεί από τα σχολικά βιβλία των ελληνοπαίδων οι θυσίες και οι κατακτήσεις των προγόνων μας. Η νομή του Αιγαίου και η ναυπήγηση ελληνικών πλοίων σε τουρκικό ναυπηγείο δεν ενοχλεί ούτε τους κλεπτοκράτες ούτε τους «αντιστασιακούς» λαθρομεταναστευτολάγνους. Αυτοί μονάχα έχουν σύμφωνα με το Σύστημα δικαίωμα λόγου. Και οι αξίες που πρέπει να μείνουν είναι η ξετσιπωσιά, η απιστία, το κόντεμα της πατρίδος, το ξεψύχισμα των Ελλήνων που στερούνται ψυχική και σωματική υγεία, η υποταγή στον σιωνιστικό νεοταξισμό!

Αυτά τελειώνουν οριστικά με την άνοδο του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού στην εξουσία της Ελεύθερης και Υπερήφανης Ελλάδος που θα αποκαταστήσουμε στην ηγετική θέση που της αρμόζει. Η συμπόρευση της εθνικιστικής φάλαγγας με το λαό και η υποδοχή απελευθερωτικού σώματος που επιφυλάσσουν οι συμπατριώτες μας στους Εθνικιστές μαρτυρεί του λόγου το αληθές. Ο καθαρός ελληνικός λόγος καθαιρεί τα φερέφωνα της σκλαβιάς δίδοντας το σύνθημα για την εθνική αντεπίθεση και την επιστροφή των ελληνικών αξιών στη ζωή της Φυλής μας. Αυτές οι αξίες αναφέρονται στο θεμελιακό τρίπτυχο της Μεγάλης και Αυτοκρατορικής Ελλάδος που απαρτίζουν ο Θεός, η Πατρίδα και ο Λαός. Είναι οι ρίζες μας και η βάση εξορμήσεως που άνδρωσε τρανές γενιές Ελλήνων.

Οι Έλληνες πιστεύουν με πάθος στο Θεό και αποδίδουν μέγιστη σημασία στη δίκαιη εύνοιά του. Λαμβάνουν δύναμη ψυχής και εκφράζουν το θέλημά του από την περίοδο των βωμών έως τις μεσαιωνικές εκκλησίες και τη σημερινή περίοδο της απεχθούς νεοταξικής θεομαχίας. Οι μισητές της Πίστης μας δεν έχουν ούτε βήμα λόγου ούτε καν λόγο ύπαρξης ανάμεσα στους Έλληνες. Εμείς δημιουργούμε Μεγάλη Ελλάδα προασπίζοντας τα Ιερά μας Βήματα και έτσι ακριβώς θα πράξαμε στην πορεία για την αναγέννηση της Ελλάδος.

Είμαστε Έλληνες, είμαστε Εθνικιστές και βαδίζουμε εμπρός με τη δύναμη της Πίστης που είναι πιο δυνατή και από τη φωτιά. Είναι η ίδια ακριβώς Πίστη που φωλιάζει μες στις καρδιές μας για την Πατρίδα μας. Η Ελλάς είναι το Οικόπεδο της Φυλής που μας εμπιστεύτηκαν οι πατεράδες μας με φόρο μεταβίβασης το ίδιο τους το αίμα. Και το Ελληνικό Αίμα έχει ακριβώς τις ίδιες ιδιότητες με το ποτάμι και με τον χείμαρρο ακόμη. Κινείται με δύναμη μπροστά, αρνείται το πισωγύρισμα, σαρώνει οτιδήποτε αντιφυσικό θέλει να του βάλει φραγμό και ξεμακραίνει μεγαλώνοντας την υγιή και ζωογόνο ύπαρξή του. Αυτό το ποτάμι είναι η Ελλάς και χείμαρρος ο λόγος και η παρουσία του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού. Συμπολεμιστής και σύμμαχος ο ελληνικός λαός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου