Ο «Κόκκινος φασισμός» αποδεικνύεται με στοιχεία…δυστυχώς! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο «Κόκκινος φασισμός» αποδεικνύεται με στοιχεία…δυστυχώς!

Γράφει ο ..(( Λ )).. Η ιστορία και η αλήθεια της είναι Ιερά όπλα των Ελλήνων…! Είναι γεγονός πως εκτός από τις ξένες δυνάμεις...


Γράφει ο ..(( Λ ))..

Η ιστορία και η αλήθεια της είναι Ιερά όπλα των Ελλήνων…!

Είναι γεγονός πως εκτός από τις ξένες δυνάμεις, και κάποιοι δικοί μας πέρασαν την πατρίδα μας, εφ’ όσον αυτοί είχαν άλλη μάνα την Σοβιετική, με φωτιά και σίδερο. Τα στοιχεία που θα παρατεθούν είναι συνταρακτικά. Για να θυμόμαστε και να μην ξεχνάμε ποτέ την αληθινή ιστορία του τόπου μας.

Η προδοτική, ηγεσία του ΚΚΕ στο παρελθόν κατά την ιστορία του έθνους , κορόιδεψε τους Αγνούς αγωνιστές και σήκωσαν τα όπλα εναντίον της Πατρίδος τους. Από την τότε ηγεσία του Κ.Κ.Ε κανείς δεν συνελήφθη, κανείς δεν σκοτώθηκε.
Άλλοι άφησαν τα κοκκαλάκια τους στα βουνά και άλλοι στις «δημοκρατίες» της ανατολικής Ευρώπης.

Ας δούμε ορισμένα γεγονότα για να σταματήσει η κοροϊδία προς τους σημερινούς Έλληνες, διότι όταν λέγουμε λήθη (ναξεχάσουμε) εννοούμε λήθη και όχι προπαγάνδα κατά των άλλων, έτσι; Ας δούμε λοιπόν τα εξής τα οποία δεν ξεχνούμε ποτέ και γράφονται με δάκρυ και πόνο ψυχής:

Α) Διακύρηξη 1924: «…οφείλει το ΚΚΕ να οδηγήση τις Ελληνικές μάζες (!!!) στον αγώνα για την υπεράσπιση της Σοβιετικής Πατρίδας»!

Β) Ριζοσπάστης, 1931: «Ζήτω η Σοβιετική Ελλάδα»

Γ) Περιοδικό «Κομμουνιστική Επιθεώρηση, Νοεμβρίου 1933» : «…υπερασπιζόμαστε με τον καλύτερο τρόπο την Σοβιετική μας πατρίδα» !!!

Δ) Νίκος Ζαχαριάδης (το βιβλίο του «Ιστορία του ΚΚΕ», κεφάλαιο 7). : «Όξω από την Μεγάλη Ιδέα, ενάντια της»!

Ε) Επιστολή 415 στελεχών του ΚΚΕ στον Χρουτσώφ, το 1955 στην Τασκένδη: «…και θα συντρίψουμε τον πατριωτισμό μέσα στην Κ.Ο μας και θα είμαστε πιστοί στον διεθνισμό και στην μάνα μας και ΠΡΩΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, την Σοβιετική Ένωση»!

Στ) Φθινόπωρο του 1948, ο Μάρκος Βαφειάδης στην «Πλατφόρμα», λέγει: «Η στρατολογία των νέων ανταρτών δεν αποτελείτο ούτε κατά 10% από Έλληνες…η στρατολογία του Δ.Σ.Ε (Δημοκρατικός Στρατός Ελλάδας) επετυγχάνετο κατ’ ουσία και εξ’ ολοκλήρου δια της βίας».

Ζ) Ν. Ζαχαριάδης Ιαν. 1949 Πέμπτη Ολομέλεια ΚΚΕ: «Αν δεν κάναμε την Βάρκιζα, η ήττα μας θα ήταν συντριπτική…Η Βάρκιζα μας έδωσε τη δυνατότητα να ανασυνταχθούμε και να προχωρήσουμε προς το καινούριο ξεσήκωμα».

Η) Οι διαταγές: 206/9-5-43 και 4.372/30-5-43 εντολή του κομιτάτου των Βουλγάρων στην Περλεπέ προς τα παραρτήματα τους στην Καστοριά: «Να ενταχθεί η δίωξη των Ελλήνων πατριωτών και να αποφεύγετε κάθε σύγκρουση με τους αντάρτες του Ε.Α.Μ. Ε.Λ.Α.Σ Αν συλαμβάνονται Βούλγαροι παρά των ανταρτών του Ε.Λ.Α.Σ. έχει προβλεφθεί να μην θίγονται».

Θ) 13-1-44 Υπογραφή συμφωνίας από το 5ο σύνταγμα του Ε.Λ.Α.Σ και της Αλβανικής «τσέτας»: «Συμφωνία για την παροχή βοήθειας από τους αλβανούς στον Ε.Λ.Α.Σ στον αγώνα του εναντίον του Ε.Δ.Ε.Σ (Ζέρβας)»!

Ι) 30-3-44 Χωρίον Κόλινες Κυνουρίας: «Συμφωνία μεταξύ Ε.Λ.Α.Σ και Γερμανών, όπου ο Ε.Λ.Α.Σ αναλαμβάνει την υποχρέωση να μην χτυπήσει τους Γερμανούς κατά την αποχώρηση τους από την Ελλάδα»!!!

Ια) Σύμφωνο μεταξύ Ε.Λ.Α.Σ και Γερμανών(31.756 Μονάς Στρατιάς Αιγαίου), στο χωριό Λιβάδι Μακεδονίας την 1-9-44: «Ο Ε.Λ.Α.Σ αναλαμβάνει την υποχρέωση να μην εμποδίσει την αποχώρηση του γερμανικού στρατού από την Ελλάδα, οι δε Γερμανοί σε αντάλαγμα παραχωρούν στον Ε.Λ.Α.Σ βαρύοπλισμό και άλλο πολεμικό υλικό και έτσι ο Ε.Λ.Α.Σ θα μπορούσε να εξουδετερώσει άλλες ομάδες που θα επιτίθεντο εναντίον των Γερμανών»!!!!! Εκ μέρους του ΕΛΑΣ υπέγραψε ο Καπετάν Κίτσος.

Ιβ) Σύμφωνο Μελισσοχωρίου Θεσσαλονίκης την 20-9-44 μεταξύ ΚΚΕ και του Βουλγαρικού στρατού κατοχής: «Ο Ε.Λ.Α.Σ αναλαμβάνει την υποχρέωση να προστατεύσει την υποχώρηση των βουλγαρικών στρατευμάτων μέχρι τα σύνορα, αρκεί όλος ο οπλισμός τους να περιέλθει στον Ε.Λ.Α.Σ».

Ιγ) 6-10-44 Συμφωνία μεταξύ Ε.Λ.Α.Σ (Ε. Ματσούκας) και Κ.Κ. Βουλγαρίας (Σ. Γκανόφσκι): «Καθορίζεται η στενή συνεργασία Ε.Λ.Α.Σ και βουλγαρικών στρατευμάτων στα υπό των βουλγάρων κατεχόμενα εδάφη».

Ιδ) Φεβρουάριος 1948 Συνέδριο του ΚΚΕ στην Κρυσταλλοπηγή Καστοριάς: «Επικύρωση αποφάσεως της «προσωρινής κυβέρνησης» του Μάρκου Βαφειάδη για την έναρξη του παιδομαζώματος. Εισηγητής του παιδομαζώματος ήταν η γιουγκοσλάβα υπουργός δημοσίας εκπαιδεύσεως Μίτρα Μίτροβιτς Τζίλας της Δημοκρατίας των Σκοπίων».

Ιε) Γνωμάτευση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ στις 23 Μαϊου 1947: «Ο πόλεμος του Ελληνικού Στρατού και των ξενοκίνητων ανταρτοκομουνιστών χαρακτηρίστηκε ως «Bandits war», δηλαδή ληστρικός πόλεμος, συμμοριτοπέλεμος».

Στοιχεία από  βιβλίο « Δια πυρός και Σιδήρου»

3 σχόλια

  1. ΡΕ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΜΕ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΤΙΚΑ ΠΛΑΣΤΑ ΕΝΓΡΑΦΑ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΕΤΕ ΤΟ ΚΚΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΓΡΑΦΑ ΕΙΝΕ ΠΛΑΣΤΑ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΒΕΡΜΑΧΤ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΝΑΖΙ-ΚΚΕ Η ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ -ΚΚΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΟ ΛΕΙΒΑΔΙ ΚΚΕ-ΝΑΖΙ ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΙΤΣΟΣ «όπως εξάγεται από τους γερμανικούς καταλόγους των αξιωματικών», μας πληροφορεί ο H. Richter, «δεν υπήρχε στη Βέρμαχτ κανένας ταγματάρχης μ' αυτό το όνομα (σ.σ. Εριχ Φένσκε)», ενώ ακόμα και «η μονάδα με τον αριθμό 31756 είναι ανύπαρκτη και γέννημα φαντασίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=7025877 ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΝΓΡΑΦΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΚΚΕ ΝΑΖΙ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ιδιοκτήτη του blog, φασιστοειδές και υπανθρωπίδιο. Όσο ψέμα και να ρίξεις, όση χολή και αν στάξει το βρώμικο και άπλυτο νεοναζιστικό σου στόμα η αλήθεια είναι η εξής:

    Ζαχαριάδης (κλεισμένος στη φυλακή από το μεταξικό καθεστώς που θαυμάζεις): Ο φασισμός του Μουσσολίνι χτύπησε την Ελλάδα πισώπλατα, δολοφονικά και ξετσίπωτα με σκοπό να την υποδουλώσει και εξανδραποδίσει. Σήμερα όλοι οι έλληνες παλαίβουμε για τη λευτεριά, την τιμή, την εθνική μας ανεξαρτησία. Η πάλη θα είναι πολύ δύσκολη και πολύ σκληρή. Μα ένα έθνος που θέλει να ζήσει πρέπει να παλεύει, αψηφώντας τους κινδύνους και τις θυσίες. Ο λαός της Ελλάδας διεξάγει σήμερα έναν πόλεμο εθνικοαπελευθερωτικό, ενάντια στο φασισμό του Μουσσολίνι. Δίπλα στο κύριο μέτωπο και Ο ΚΑΘΕ ΒΡΑΧΟΣ, Η ΚΑΘΕ ΡΕΜΑΤΙΑ, ΤΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ, ΚΑΛΥΒΑ ΜΕ ΚΑΛΥΒΑ, Η ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ, ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΣΠΙΤΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΡΟΥΡΙΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ.

    Κάθε πράκτορας του φασισμού πρέπει να εξοντωθεί αλύπητα. Στον πόλεμο αυτό που τον διευθύνει η κυβέρνηση Μεταξά, όλοι μας πρέπει να δόσουμε όλες μας τις δυνάμεις, δίχως επιφύλαξη. Επαθλο για τον εργαζόμενο λαό και επιστέγασμα για το σημερινό του αγώνα, πρέπει να είναι και θα είναι, μια καινούργια Ελλάδα της δουλιάς, της λευτεριάς, λυτρωμένη από κάθε ξενική ιμπεριαλιστική εξάρτηση, μ' ένα πραγματικά παλλαϊκό πολιτισμό. Ολοι στον αγώνα, ο καθένας στη θέση του και η νίκη θάναι νίκη της Ελλάδας και του λαού της. Οι εργαζόμενοι όλου του κόσμου στέκουν στο πλευρό μας. (31/10/1940)

    Από την άλλη, ο όρκος των ταγμάτων ασφαλείας, που επίσης θαυμάζεις: "Ορκίζομαι εις τον Θεόν τον άγιον τούτον όρκον, ότι θα υπακούω απολύτως εις τας διαταγάς του ανωτάτου αρχηγού του γερμανικού στρατού Αδόλφου Χίτλερ. Θα εκτελώ πιστώς απάσας τας ανατεθησομένας μοι υπηρεσίας και θα υπακούω άνευ όρων εις τας διαταγάς των ανωτέρων μου. Γνωρίζω καλώς ότι διά μιαν αντίρρησιν εναντίον των υποχρεώσεών μου, τας οποίας διά του παρόντος αναλαμβάνω, θέλω τιμωρηθή παρά των γερμανικών στρατιωτικών νόμων".

    Αυτά προς αποκατάσταση της ιστορικής πραγματικότητας ανιστόρητο και βλακώδες χρυσαύγουλο. Τρέμεις, τρέμεις στην ιδέα του Άρη και της Ιερής του Πηγάδας. Τρέμεις μην συναντήσεις εκεί μέσα τους δωσίλογους προγόνους σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου