Αδάμαστη η θέληση του Έλληνα... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Αδάμαστη η θέληση του Έλληνα...

Γράφει ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ Στη ζωή ισχύει ως βασική θεώρηση των σημαντικότερων ζητημάτων εκείνη που λέει πως δεν υπάρχει η έννοια τ...

Γράφει ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Στη ζωή ισχύει ως βασική θεώρηση των σημαντικότερων ζητημάτων εκείνη που λέει πως δεν υπάρχει η έννοια του δεν μπορώ αλλά η έννοια του δεν θέλω. 

Αντιστοίχως στην πολιτική ζωή ενός τόπου ισχύει η μέγιστη σημασία της έννοιας του εθνικά αναγκαίου απέναντι στην έννοια του πολιτικά ορθού που επιβάλλεται στην εθνική κοινότητα από εξωτερικούς παράγοντες. Η δυνατότητα της λήψεως αποφάσεως και ενεργειών συνδέεται άμεσα τόσο με την διατήρηση αυτών στα στενά όρια του έθνους όσο και με την ύπαρξη ή όχι αληθούς ανεξάρτητης προσωπικότητας.

Ο μόνος αρμόδιος να επιβλέπει και να ρυθμίζει τη στρατηγική του έθνους και τις ανάγκες του λαού είναι ο ίδιος ο κυρίαρχος λαός. Μονάχα εκείνος γνωρίζει επαρκώς τους δικούς του πόθους και τους δικούς του ανθρώπους. Και πάλι μονάχα ο λαός είναι ικανός να προσδώσει στο έθνος την ισχυρή προσωπικότητα μέσα από τη φλογερή φιλοπατρία του ώστε να ανέλθει στην πυραμίδα της διεθνούς καταξίωσης ή να αποτινάξει τα τυχόν υπάρχοντα δεσμά του. Αυτή η προσωπικότητα συνάδει με το εθνικώς αναγκαίο και αποδεκτό στοιχείο που ακολουθεί όσα έθνη αξίζουν να ζουν και να υπάρχουν δείχνοντας σεβασμό στον πολιτισμό και τους προγόνους τους. Η δε πολιτική ορθότητα αρμόζει σε ραγιάδες που υπακούν σε ξένους υποβολείς μη αξίζοντας να ζουν περιφέροντας από τύραννο σε τύραννο την άθλια και μίζερη ύπαρξή τους.

Ο Μέγιστος των Ελλήνων Βασιλεύς των Μακεδόνων και Αρχιστράτηγος της ξακουστής Ελληνικής Κοσμοκρατορίας είχε ξεκινήσει πρώτα υποτάσσοντας όσους διέθεταν πνεύμα ανθενωτικό σε έναν ελλαδικό χώρο που σπαρασσόταν από έριδες υπό την απειλή των βάρβαρων Περσών. Άλλωστε είναι γνωστό ότι λόγω της εξαιρετικής γεωστρατηγικής θέσεως της πατρίδος μας και του φθόνου που προκαλούσε το άριστο επίπεδο των Ελλήνων στον πολιτισμό και την πολεμική αρετή οι εχθροί ουδέποτε εξέλειπαν. Πλην όμως τα γερά έθνη για να αναπτυχθούν χρειάζονται την ενότητα απάντων των γερών και υγειών τους δυνάμεων με το ξερίζωμα όσων αχαμνών αδυνατίζουν τη φυλή και την καθίζουν αλυσοδεμένη στο χώμα. Αυτό ακριβώς έκανε ο Μεγαλέξανδρος λέγοντας πως δεν υπάρχει τίποτα αδύνατο γι’ αυτόν που θα προσπαθήσει.

Ο Μέγας Στρατηλάτης στηρίχθηκε στις φωτεινές προσωπικότητες που διψούσαν με το ίδιο πάθος για λευτεριά και κυριαρχία, τις δίδυμες αδερφές του Ισχυρού Έθνους και του αποφασισμένου λαού. Με τη λευτεριά λογίζεσαι απερίσκεπτος και με την κυριαρχία κάνεις τους λογισμούς πράξεις και τις επιβάλεις στον διεθνή περίγυρο κραταιώνοντας τη Φυλή. Διαχειρίζεσαι τα αγαθά της γης για λογαριασμό των δικών σου ανθρώπους, τους δίδεις τη χαρά της δικής τους δημιουργίας σε πνεύμα κοινωνικής δικαιοσύνης και εθνικής ανεξαρτησίας και έτσι εξασφαλίζεις την πίστη του λαού στα οράματα και την αποστολή του έθνους. Χτίζεις πολιτισμούς και δίπλα τους ακροπόλεις για τη φρούρηση αυτών έτοιμους τους Πολεμιστές του φυσικού Κοσμοκρατορικού Ελληνισμού.

Σήμερα η μιζέρια των συγκαιρινών Ελλήνων σκορπάει θλίψη. Μήπως όμως κι εμείς με τη σειρά μας δεν συντηρούμε αυτήν τη θλίψη; Πως γίνεται αυτό; Συμβαίνει όταν κλεινόμαστε στην στενότητα του ατομικού μας μικρόκοσμου που επιτείνει τα αδιέξοδα που μας κομίζουν προδότες και εισβολείς. Όταν ανεχόμαστε το μικρόψυχο καθεστώς περιορίζοντας το έθνος στα στενά όρια του σημερινού ανάξιου κράτους. Όμως το κράτος δεν είναι ζωή, είναι φυλακή. Το έθνος είναι η ζωή γιατί αποτελεί τη συλλογικότητα της Ελληνικής Ράτσας.

Το Έθνος είμαστε όλοι εμείς που νιώθουμε και επιθυμούμε να αναδειχτεί σε όλο το μεγαλείο της, πλέρια και αδάμαστη η θέληση του Έλληνα. Και ο Έλληνας δεν είναι αυτό που του λένε οι άλλοι. Δεν είναι μικρό και ασήμαντο σκουπίδι σαν αυτούς που τον καθοδηγούνε στο χαμό αλλά το μεγαλύτερο έθνος ανάμεσα στα γερά έθνη και ο εγγυητής ηγεμών της φυσικής τάξεως πραγμάτων.

Όταν το χρήμα καθορίζει τη μοίρα του λαού και τα παιδιά του μεγαλώνουν κατά χιλιάδες μέσα στη φτώχια, δεν μπορεί και δεν δικαιούται κανείς να μιλάει για δημοκρατία και εθνική ανεξαρτησία. Η μεν δημοκρατία έχει αναγορευτεί σε κάλυμμα διαφθοράς και βήμα νομιμοποίησης της προδοσίας, η δε εθνική ανεξαρτησία έχει πουληθεί σκλάβα μαζί με την ψυχή της Ελλάδος σε αλισβερίσι ανήθικο με τον σιωνιστικό νεοταξισμό για μια κούφια ειρήνη και έναν ανήθικο θάνατο. Αν σε κάθε πρόβλημα κάνεις και από ένα βήμα προς τα πίσω, δεν θα σου μείνει τίποτα και σε τίποτα δεν θα ξεχωρίζεις από ένα σκουλήκι που σέρνεται στη γη. Τότε μοιραία θα σε πατήσουν και θα σε τελειώσουν οριστικά.

Ο Μεγαλέξανδρος μάς δίδαξε ότι οι δεσμοί που δεν λύνονται κόβονται. Όπως ακριβώς συνέβη με τον γόρδιο δεσμό και θα συμβεί σήμερα. Ο Μέγας Στρατηλάτης μάς έδειξε ακόμη πως ο δρόμος προς την ελευθερία και την ισχύ είναι κοινός. Τον βαδίζουν ο Φιλόσοφος με τον Πολεμιστή. Τον σμιλεύει ο Εργάτης και ο Νέος, η ατσάλινη θέληση και η  γεμάτο πάθος ορμή. Ο Έλληνας που ορίζει τον τόπο και την τύχη του, που γνωρίζει να πειθαρχεί και να κατακτά. Ο Έλληνας Εθνικοκοινωνιστής που θα τσακίσει προσκυνημένους και μισέλληνες για να αναστήσει Μεγάλη Ελλάδα και Ελληνική Τάξη Πραγμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου