Επιστολή των Κατοίκων του 6ου Δ.Δ. για δηλώσεις Καμίνη περί σχεδίου υποβάθμισης της περιοχής... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Επιστολή των Κατοίκων του 6ου Δ.Δ. για δηλώσεις Καμίνη περί σχεδίου υποβάθμισης της περιοχής...

Ο κ. Καμίνης πρόσφατα ανέφερε κάτι το οποίο κανονικά θα έπρεπε να είχε προκαλέσει πολιτικό σεισμό και αλυσιδωτές αντιδράσεις.  Μας ...


Ο κ. Καμίνης πρόσφατα ανέφερε κάτι το οποίο κανονικά θα έπρεπε να είχε προκαλέσει πολιτικό σεισμό και αλυσιδωτές αντιδράσεις. 

Μας φαίνεται πραγματικά πολύ περίεργο που δεν ακούστηκε το παραμικρό. 

Μας φαίνεται πραγματικά πολύ περίεργο που κανείς δημοσιογράφος δεν ασχολήθηκε και δεν το ανέδειξε. Μας φαίνεται πραγματικά πολύ περίεργο που κανείς από τους πολιτικούς του αντιπάλους δεν το εκμεταλλεύτηκε. 

Αντιγράφουμε ακριβές απόσπασμα από την ομιλία του Δημάρχου Αθηναίων σε ημερίδα για την εγκληματικότητα και τη βία στην πόλη στις 30 Ιανουαρίου 2013 στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, όπως αυτή αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Αθηναίων, οπότε δεν επιδέχεται οποιασδήποτε αμφισβήτησης: «...Άγιος Παντελεήμονας, Κυψέλη, Πατήσια, Φωκίωνος Νέγρη κ.λπ.. Αφού εγκαταλείφθηκαν σταδιακά από το κράτος, τον δήμο και τους πιο εύπορους κατοίκους τους, οι γειτονιές αυτές υποβαθμίστηκαν και αποτέλεσαν πρόσφορο χώρο συγκέντρωσης παράνομων μεταναστών, οι οποίοι δεν βρέθηκαν τυχαία εκεί. Καθώς το λιμενικό σώμα και η αστυνομία αδυνατούσαν να φυλάξουν στοιχειωδώς τα σύνορα της χώρας, οι πληθυσμοί των παράνομων μεταναστών διοχετεύτηκαν συνειδητά, από τις πολιτικές ηγεσίες των Υπουργείων Εσωτερικών και Δημόσιας Τάξης, στο μεγάλο χωνευτήρι του Κέντρου της Αθήνας...»

Ο κ. Καμίνης απλά επιβεβαίωσε αυτό που όλοι οι κάτοικοι υποψιαζόμασταν εδώ και χρόνια. Το γεγονός πως είχε εξυφανθεί συγκεκριμένο σχέδιο το οποίο εκτελέστηκε με απόλυτη ακρίβεια, με την συνενοχή πολλών, για την υποβάθμιση και εξαθλίωση του 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος και των κατοίκων του. Ο κ. Καμίνης φυσικά δεν είναι άμοιρος ευθυνών και σε καμμία περίπτωση δεν πρόκειται ούτε ο ίδιος ούτε οι υπηρεσίες του να πάρουν από εμάς συγχωροχάρτι καθώς έχουν τεράστιες ευθύνες για την εξαθλίωση και γκετοποίηση της περιοχής του 6ου Δ.Δ. και την καταστροφή του κέντρου της πόλης. Καλούμε τον κ. Καμίνη να μιλήσει με ονόματα και να δώσει στις Αρχές τα στοιχεία εκείνα, που προφανώς έχει στην κατοχή του ώστε να κάνει αυτή την καταγγελία, υπηρετώντας το συμφέρον των δημοτών της πόλης. 

Σε περίπτωση που δεν το κάνει ο ίδιος, τότε απευθυνόμαστε στις εισαγγελικές αρχές και ζητάμε να καλέσουν αυτεπαγγέλτως τον κ. Καμίνη να δώσει εξηγήσεις και ονόματα για τους υπαίτιους της καταστροφής του 6ου δημοτικού διαμερίσματος, των όμορων διαμερισμάτων και του κέντρου της Αθήνας.

Καλούμε τα Υπουργεία Προστασίας του Πολίτη και Εσωτερικών, τις νυν και τις πρώην ηγεσίες τους, να πάρουν θέση ως προς τα λεγόμενα του κ. Καμίνη.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΚΠΟΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ

Κ. ΚΑΜΙΝΗ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΟΣΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ

Επιτροπή Κατοίκων Αγγελοπούλου - Πλ. Βικτωρίας

Σύλλογος Κατοίκων & Επαγγελματιών Πλατείας Αμερικής & Ευρύτερης Περιοχής – Ε.ΠΟΙ.ΖΩ

Σύλλογος "Φίλοι της Κυψέλης"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου