Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ θα ξαναγίνει μεγάλο αν είναι σοβαρό και υπεύθυνο - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ θα ξαναγίνει μεγάλο αν είναι σοβαρό και υπεύθυνο

«Μόνο έτσι θα πείσει ξανά τον κόσμο», είπε ο πρόεδρος του κόμματος Το ΠΑΣΟΚ έχει καθαρή πολιτική γραμμή, σημείωσε ο Ευάγγελος Βενιζ...


«Μόνο έτσι θα πείσει ξανά τον κόσμο», είπε ο πρόεδρος του κόμματος

Το ΠΑΣΟΚ έχει καθαρή πολιτική γραμμή, σημείωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναφερόμενος στο συνέδριο του Κινήματος, το οποίο χαρακτήρισε «δυναμικό» και «αυθεντικό» ενώ μίλησε για τα «καθαρά» μηνύματα που εστάλησαν σε αξιακό επίπεδο και σε επίπεδο ανανέωσης.

Μιλώντας σε δείπνο που παρέθεσε στις γυναίκες που εξελέγησαν στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Βενιζέλος έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στη μεγάλη συμμετοχή που καταγράφηκε στις διαδικασίες εκλογής συνέδρων, σημειώνοντας ότι «πρέπει να τιμήσουμε αυτόν τον κόσμο».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι η ΚΠΕ υπάρχει για να υπηρετήσει αυτά που αποφασίστηκαν στο συνέδριο και πρόσθεσε ότι πρόθεσή του είναι όλα τα μέλη της ΚΠΕ να έχουν σημαντικά και ενεργά καθήκοντα είτε σε θεματική είτε σε τοπική βάση. Ακόμη, είπε ότι το ΠΑΣΟΚ θέλει καινούρια πρόσωπα στις Τοπικές και Νομαρχιακές οργανώσεις, καθώς επίσης και ενεργοποίηση των στελεχών σε όλη την Ελλάδα και σε όλους τους χώρους.

«Η παράταξη θα ξαναγίνει μεγάλη αν είναι σοβαρή και υπεύθυνη. Μόνο έτσι θα πείσει ξανά τον κόσμο», υπογράμμισε.

Αφού συνεχάρη τις γυναίκες που εξελέγησαν στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή, ανέφερε ότι η κάθε μια από αυτές κουβαλάει τη «διπλή ευθύνη» να εκφράσει αφενός την αντίληψη αυτής της ανανέωσης που εκφράστηκε στο συνέδριο και αφετέρου το φύλο τους.

Όσον αφορά στη μεγάλη συμμετοχή γυναικών στην ΚΠΕ του κόμματος, ο κ. Βενιζέλος επεσήμανε ότι είναι η πρώτη φορά που στη διαδικασία εκλογής των μελών, έγινε τόσο μικρή χρήση των ποσοστώσεων, προσθέτοντας ότι «βεβαίως πάντα υπάρχουν διάφορα προβλήματα στις διαδικασίες, «δικτυώσεις και συσπειρώσεις» που, όπως υποστήριξε, δημιουργούν προβλήματα στη συμμετοχή των γυναικών.

Ο κ. Βενιζέλος, δεν θέλησε να αναφερθεί σε πολιτικά θέματα της επικαιρότητας και παρέπεμψε για τη συζήτηση αυτή, στην πρώτη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, την Πέμπτη.

Από "Πρώτο Θέμα"

1 σχόλιο

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου