Οι Ελβετοί δείχνουν το δρόμο κατά της μετανάστευσης - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Οι Ελβετοί δείχνουν το δρόμο κατά της μετανάστευσης

Προστατεύουν την πατρίδα τους, τον τρόπο ζωής τους, την ασφάλειά τους και το υψηλό επίπεδο διαβίωσής τους – Κίτρινη κάρτα ακόμα και στο...


Προστατεύουν την πατρίδα τους, τον τρόπο ζωής τους, την ασφάλειά τους και το υψηλό επίπεδο διαβίωσής τους – Κίτρινη κάρτα ακόμα και στους Ευρωπαίους από την ΕΕ!

Η είδηση, ξίνισε τα μούτρα κάποιων στις Βρυξέλες, αλλά στην Ελβετία, δεν καταλαβαίνουν από αυτά. Προέχει η προστασία της πατρίδας τους και των Ελβετών πολιτών. Μάθαμε λοιπόν πως για τον επόμενο χρόνο, η Ελβετία θα δέχεται περιορισμένο αριθμό μεταναστών από την ΕΕ. Και αυτή ήταν απόφαση του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου, που ενεργοποίησε τη «ρήτρα της βαλβίδας», όπως την αποκαλούν οι Ελβετοί.

Τι σημαίνει αυτό: εργαζόμενοι από την ευρωζώνη θα έχουν για τους επόμενους 12 μήνες περιορισμένη πρόσβαση στην αγορά εργασίας της χώρας. Η υπουργός Δικαιοσύνης Σιμονέτα Σομαρούγκα, μίλησε από τη Βέρνη για μέτρο που θα περιορίσει τη μετανάστευση.

Από "Ελεύθερο Κόσμο"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου