Χθες ο ΣΥΡΙΖΑ έβριζε την ΕΡΤ για "κομματικές προσλήψεις" και σήμερα την στηρίζει! Υποκριτές...! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Χθες ο ΣΥΡΙΖΑ έβριζε την ΕΡΤ για "κομματικές προσλήψεις" και σήμερα την στηρίζει! Υποκριτές...!

Πρώτος και καλύτερος έτρεξε ο μέγας... αγωνιστής Τσίπρας έξω από την ΕΡΤ για να κάνει δηλώσεις συμπαράστασης και να απειλήσει εμμέσως εά...

Πρώτος και καλύτερος έτρεξε ο μέγας... αγωνιστής Τσίπρας έξω από την ΕΡΤ για να κάνει δηλώσεις συμπαράστασης και να απειλήσει εμμέσως εάν προχωρήσει το κλείσιμο της κρατικής τηλεόρασης. Οι ίδιοι όμως τον Οκτώβριο του 2010 κατήγγειλαν την ΕΡΤ για κομματικές προσλήψεις...

Και για να μη νομίζουν ορισμένοι πως τα λέμε εμείς οι...ακραίοι, διαβάστε τι έγραφε για το θέμα το "ΒΗΜΑ" του συγκροτήματος:

"Προσλήψεις με κομματικά κριτήρια και «παζάρι» μεταξύ των εταίρων της τρικομματικής κυβέρνησης για την κάλυψη θέσεων ειδικών συμβούλων που είναι αχρείαστοι και συνολικά κοστίζουν στην ΕΡΤ 83.000 ευρώ τον μήνα, κατήγγειλε στη Βουλή ο κ. Νίκος Βούτσης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στα θέματα που προβάλλονται από τα δελτία ειδήσεων της ΕΡΤ, είπε πως γίνεται αρνητική παρουσίαση ή αποκρύπτεται το εύρος των λαϊκών κινητοποιήσεων που αυτή την εποχή εξελίσσονται από τον Εβρο μέχρι την Αθήνα, και ζήτησε τη διαμόρφωση μιας άλλης στρατηγικής που θα στηρίζεται στο άξιο δυναμικό της ΕΡΤ και θα ξεφεύγει από τον πειρασμό της κομματικής χειραγώγησης.

«Ολες οι πρωτοβουλίες γύρω από την ΕΡΤ μοναδικό στόχο έχουν να αναδείξουν την κρατική ραδιοτηλεόραση σε πρωταρχικό μέσο ενημέρωσης, ένα μέσο που θα λειτουργεί σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα», διαβεβαίωσε μιλώντας σήμερα Πέμπτη 25 Οκτωβρίου στη Βουλή, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έσπευσε να επισημάνει ότι η ελευθερία παρουσιαστών φθάνει σε σημείο ελευθεροστομίας, ακόμη και ελευθεριότητας, σε βαθμό που διατυπώνονται ακόμη και ανάρμοστα σχόλια σε βάρος του ίδιου προσωπικά, αλλά και της κυβέρνησης.

«Εχουν γίνει ανοίκεια σχόλια από παρουσιαστές της ΕΡΤ για εμένα προσωπικά και την κυβέρνηση και τα δεχόμαστε διότι είμαστε γνήσια φιλελεύθεροι», ανέφερε ο κ. Κεδίκογλου δεσμευόμενος ότι «θα σας στείλω αποσπάσματα από σχόλια παρουσιαστών της ΕΡΤ, που δείχνουν όχι απλώς την ελευθερία αλλά την ελευθεροστομία, έως και την ελευθεριότητα».

Στις επικρίσεις για προσλήψεις στην ΕΡΤ με κομματικά κριτήρια, ιδίως στις ειδικές θέσεις και στις θέσεις ειδικών συμβούλων, ο υφυπουργός ανέφερε ότι γίνεται προσπάθεια να αξιοποιηθεί το προσωπικό ανάλογα με τις ικανότητες και δυνατότητες που έχει και επισήμανε ότι ο κανονισμός της ΕΡΤ είναι εκείνος που περιγράφει ποιες θέσεις μπορεί να διεκδικήσει η ελεύθερη αγορά.


Με λίγα λόγια την ίδια ώρα που οι κυβερνώντες συζητούν και σχεδιάζουν τις απολύσεις χιλιάδων εργαζόμενων στον δημόσιο τομέα προσλαμβάνουν τον μέγιστο αριθμό αδρά αμειβόμενων ειδικών συμβούλων που επιτρέπει ο κανονισμός του κάθε οργανισμού. Ταυτόχρονα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κάνει λόγο για «ανοίκεια σχόλια», ενώ ταυτόχρονα η κυβέρνηση που εκπροσωπεί προετοιμάζει μπαράζ από ανοίκεια μέτρα".

Από "Στόχο"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου