Εκτακτο: Αλβανός Ισοβίτης έσφαξε σωφρονιστικό υπάλληλο στο Μαλανδρίνο - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Εκτακτο: Αλβανός Ισοβίτης έσφαξε σωφρονιστικό υπάλληλο στο Μαλανδρίνο

Τον έσφαξε στην καρωτίδα γιατί δεν του έδιναν άδεια Γράφει ο ..(( Λ )).. Κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος των κρατου...

Τον έσφαξε στην καρωτίδα γιατί δεν του έδιναν άδεια

Γράφει ο ..(( Λ ))..

Κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος των κρατουμένων του σωφρονιστικού καταστήματος του Μαλανδρίνου ένας Αλβανός Ισοβίτης έσφαξε 45χρονο σωφρονιστικό υπάλληλο, πατέρα 3 παιδιών. Ο Βαρυποινίτης Αλβανός λίγο πριν επιτεθεί στον άτυχο Έλληνα σωφρονιστικό υπάλληλο φώναζε «Δεν μου δίνετε άδεια, δεν με αποφυλακίζετε, θα σας σφάξω όλους».

Ο Αλβανός σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες χτύπησε θανάσιμα τον σωφρονιστικό υπάλληλο στην καρωτίδα. Πολύ γρήγορα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου οι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Το τελευταίο διάστημα οι υπάλληλοι των φυλακών προσπαθούσαν να κινητοποιήσουν το Υπουργείο Δικαιοσύνης για τις συνθήκες των φυλακών και ζητούσαν ενισχύσεις για να αποφευχθούν φαινόμενα όπως το τραγικό σημερινό περιστατικό.

Υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με το σωματείο των σωφρονιστικών υπαλλήλων στις συγκεκριμένες φυλακές Μαλανδρίνου το 99% των κρατουμένων είναι αλλοδαποί και μουσουλμάνοι ενώ η αναλογία σωφρονιστικών υπαλλήλων και κρατουμένων σε όλα τα σωφρονιστικά καταστήματα είναι περίπου 1:200!

Τι περιμένουν οι κυβερνώντες για να δράσουν; 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου