Ντέρμπι Καμίνη Κασιδιάρη η μάχη της Αθήνας σύμφωνα με δημοσκόπηση του καθηγητή Πανά (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ντέρμπι Καμίνη Κασιδιάρη η μάχη της Αθήνας σύμφωνα με δημοσκόπηση του καθηγητή Πανά (Video)

Δημοσκόπηση «βόμβα» Πανά για τη μεγάλη μάχη του Δήμου της Αθήνας Στο απογευματινό δελτίο ειδήσεων του «Ε» παρουσιάστηκε η δημοσκόπη...

Δημοσκόπηση «βόμβα» Πανά για τη μεγάλη μάχη του Δήμου της Αθήνας

Στο απογευματινό δελτίο ειδήσεων του «Ε» παρουσιάστηκε η δημοσκόπηση του καθηγητή Πανά για τον δήμο Αθηναίων. Η εν λόγω έρευνα μας βάζει σε σκέψεις για τις πρακτικές που ακολουθούν άλλες αντίστοιχες έρευνες οι οποίες δίνουν εντελώς ανάποδα αποτελέσματα.

Όπως φαίνεται από τις κάρτες που παρουσιάστηκαν ο νυν Δήμαρχος κ. Καμίνης κρατά ένα σχετικό προβάδισμα, ενώ ο υποψήφιος με την "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα" κ. Κασιδιάρης φαίνεται να περνά στο δεύτερο γύρο.  Οι υπόλοιποι υποψήφιοι, σε αντίθεση με άλλες δημοσκοπήσεις φαίνονται αρκετά πιο πίσω.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στην κάρτα με την σφυγμομέτρηση ανά περιοχή όπου η Χρυσή Αυγή στην πολύπαθη περιοχή του 5ου διαμερίσματος καταγράφει το μεγαλύτερο ποσοστό από κάθε άλλη παράταξη με 28,1%!



Στην εκπομπή παρενέβη ο υποψήφιος δήμαρχος της «Ελληνικής Αυγής» Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος τόνισε ότι ανεξαρτήτως των πολιτικών διώξεων, είτε βρίσκεται εντός ή εκτός Κορυδαλλού, η Χρυσή Αυγή θα κόψει πρώτη το νήμα στην εκλογική μάχη για τον Δήμο Αθηναίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου