Η εθνική υπερηφάνεια των Αλβανών ταυτίζεται με τα εγκλήματα που κάνουν; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η εθνική υπερηφάνεια των Αλβανών ταυτίζεται με τα εγκλήματα που κάνουν;

Με σημαίες και λάβαρα η κηδεία του Αλβανού που σκότωσε τον σωφρονιστικό υπάλληλο Γιώργο Τσιρώνη Σήμερα θα έπρεπε να έχουν προβληματισ...

  • Με σημαίες και λάβαρα η κηδεία του Αλβανού που σκότωσε τον σωφρονιστικό υπάλληλο Γιώργο Τσιρώνη
  • Σήμερα θα έπρεπε να έχουν προβληματιστεί όλοι οι πολιτικοί μας από αυτή την εικόνα. Και ο νοών νοείτω...!
Γράφει ο ..(( Λ ))..

Διαβάζοντας την είδηση της τέλεσης της κηδείας του Ιλία Καρέλι στο «Μακελειό», πραγματικά αδυνατούμε να αντιληφθούμε τον λόγο για τον οποίο οι γείτονες μας τον «αποχαιρέτησαν» ως εθνικό τους ήρωα.

Τελέστηκε σε κλίμα οργής και οδύνης η κηδεία του Ιλία Καρέλι στην πόλη Φιέρ στην Αλβανία. Η μητέρα του ζητάει να τιμωρηθούν οι «ένοχοι» για τον θάνατο του γιου της. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε από το Αλβανικό κράτος να πάρει μια πιο σκληρή θέση για το θέμα.

Το περίεργο στοιχείο κατά την τέλεση της κηδείας είναι οι υψωμένες σημαίες και τα λάβαρα που φαίνονται από φωτογραφία που δημοσίευσε το «Μακελειό». Σκηνές που θυμίζουν, αν μη τι άλλο, τέλεση κηδείας ενός εθνικού ήρωα. Σημαιες και λαβαρα είθισται να σηκωνουν μονο για τους ηρωες! Προφανώς για τους γείτονες μας, ήρωες είναι και οι σφαγείς Ελλήνων…! Αυτό το περιστατικο από μόνο του δειχνει το «ηθος και την αξιοπρεπεια» των γειτόνων μας. 

Ναι, αντιλαμβανόμαστε την οδύνη για τον δικό τους άνθρωπο, αλλά αδυνατούμε να αντιληφθούμε τι είναι αυτό που τους κάνει να «αποχαιρετούν» έναν δολοφόνο ως εθνικό ήρωα.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου