Όταν δεν μπορείς να αμφισβητήσεις το video παριστάνεις τον...«απερίσκεπτο»!! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Όταν δεν μπορείς να αμφισβητήσεις το video παριστάνεις τον...«απερίσκεπτο»!!

Μπαλτάκος: «Όλα όσα ειπώθηκαν από μένα είχαν σκοπό να απαλλαγώ από τις πιέσεις που μου απηύθυναν οι βουλευτές της ΧΑ κατηγορώντας με ότι...

Μπαλτάκος: «Όλα όσα ειπώθηκαν από μένα είχαν σκοπό να απαλλαγώ από τις πιέσεις που μου απηύθυναν οι βουλευτές της ΧΑ κατηγορώντας με ότι έχω συμμετάσχει σε συνωμοσία εναντίον τους».

Γράφει ο ..(( Λ ))..

Ο αστείος ισχυρισμός του κ. Μπαλτάκου, αν μη τι άλλο, προκαλεί άφθονο κύμα γέλωτος. Ο ισχυρισμός του «Τα είπα για να τον ξεφορτωθώ» παραπέμπει σε δικαιολογίες δημοτικού ή γυμνασίου. Δεν είναι δυνατόν να θέλεις απλά να ξεφορτωθείς κάποιον «φορτικό» και να καις μια ολόκληρη κυβέρνηση!! Δεν είναι δυνατόν να θέλεις να ξεφορτωθείς κάποιον «ενοχλητικό» και να του δίνεις πάτημα να σε χρησιμοποιήσει ως αποδεικτικό στοιχείο για την αθωότητα του και την ταυτόχρονη ενοχή της κυβέρνησης της οποίας είσαι Γενικός Γραμματέας!

Το πιο αστείο κατά την άποψη μας στους ισχυρισμούς του κ. Μπαλτάκου είναι η δήλωση τύπου «για να σταματήσουν να επιρρίπτουν ευθύνες σε εμένα...τα ρίχνω στους υπόλοιπους συναδέλφους – φίλους – συνοδοιπόρους κλπ κλπ». Μα πόσο πιο αστεία δήλωση να υπάρξει από αυτή, από έναν άνθρωπο που μόνο τυχαίος δεν ήταν. Επαναλαμβάνουμε Γ.Γ κυβερνήσεως και Δεξί χέρι του Πρωθυπουργού!


Κ. Μπαλτάκο, με όλο το σεβασμό στο πρόσωπο σας, θα σας τιμούσε πολύ περισσότερο να πείτε την αλήθεια, όπως φαίνεται να την λέτε στο βίντεο, ή να βρίσκατε μια άλλη πιο πειστική δικαιολογία που να αρμόζει σε ενήλικες. Το να μετατρέψετε το γεγονός της αληθούς συνομιλίας, που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, σε μια «απερισκεψία» ζητώντας «συγνώμη για την αναστάτωση» δεν είναι πιστευτό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου