Σκοπιανό: Μειοδοσία του Μητσοτακεϊκου! Ο Καραμανλης ΔΕΝ δέχθηκε Γεωγραφικό Προσδιορισμό και δεν είναι εθνική θέση - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Σκοπιανό: Μειοδοσία του Μητσοτακεϊκου! Ο Καραμανλης ΔΕΝ δέχθηκε Γεωγραφικό Προσδιορισμό και δεν είναι εθνική θέση

Το πλακάτ των Σκοπιανών γράφει  « Η Θεσσαλονίκη θα γίνει πρωτεύουσα της Μακεδονίας ξανά» Εδω και μια Εβδομαδα εχούν ανοίξει τα καναλ...

Το πλακάτ των Σκοπιανών γράφει «Η Θεσσαλονίκη θα γίνει πρωτεύουσα της Μακεδονίας ξανά»

Εδω και μια Εβδομαδα εχούν ανοίξει τα καναλια της Προπαγάνδας και της οικογένειες του Μητσοτακη και φυσικά με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να επαναλαμβάνουν το ΨΕΜΑ ότι ειναι Εθνική Θεση ο γεωγραφικός προσδιορισμός.

Την βρώμικη δουλειά για τον Κυριάκο ανέλαβε να κάνει η «απλή βουλευτής» Ντόρα Μπακογιάννη και στην ΕΡΤ ο βουλευτης της ΝΔ.

Η Ντορα στον Σκάι δήλωσε ότι αυτή και το κόμμα της δέχεται να ονομαστούν τα Σκόπια Μακεδονία με γεωγραφικό προσδιορισμό και ο βουλευτης σημερα στην ΕΡΤ ειπαν οτι αυτη ειναι η Εθνική Θεση

Είχαν όμως και οι δυο το θράσος να πουν ότι αυτή δήθεν ήταν η θέση του Καραμανλή στο Βουκουρέστι!

Ο Καραμανλής που άσκησε βέτο ακριβώς για να μην δώσει το όνομα, έχοντας λειτουργήσει με αριστοτεχνική διπλωματία πριν στην ελληνική Βουλή, αποσπώντας μία συμφωνία για γεωγραφικό προσδιορισμό μίας χρήσης που θα ίσχυε μόνο για το Βουκουρέστι, την οποία βεβαίως δεν είχε σκοπό να την χρησιμοποιήσει ποτέ!

Για όσους δεν ξερουν Ιστορια και πιάνονται στην φάκα του Μητσοτακη, σκοπός του Καραμανλη ηταν να ριξει τις ευθύνες του βέτο, στα Σκοπια (blame game) και να ξεσκεπάσει τις προθέσεις τους κατα της Ελλάδας.

Ο Καραμανλής εκανε ρουά ματ με διπλωματική ντρίπλα, και μαλιστα με τον Γιώργο Παπανδρεου να βγαίνει στην Βουλή και να κατηγορεί τον Καραμανλη γιατι δεν δέχεται να δώσει το όνομα «Μακεδονία» στα Σκοπιά, και τότε ο Γκρουεφσκι έριξε άμεσα στο τραπέζι το πραγματικό διακύβευμα, την Ιθαγένεια ξεσκεπάζοντας το βρόμικο παιχνίδι της ΠΓΔΜ και των ντόπιων οσφυκαμπτων.

Δεν ειναι το όνομα ο αυτοσκοπός τους, αλλα το μέσο ωστε να αναγνωριστούν ως Μακεδονική Εθνότητα, ετσι τους ξεβράκωσε ο Καραμανλής μπροστά σε ολη την Παγκόσμια κοινότητα.

Γιατι κύριοι της ΝΔ, οτι γεωγραφικό προσδιορισμό και να δώσετε, άνω, κάτω, πανω, βόρεια, νεα, Μακεδονία, οι ιθαγενείς δεν θα λέγονται άνω, κάτω, πανω, βόρειο, νέο, Μακεδόνες, αλλα…ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ σκέτο.


Ας τελειώσουν τα ψέματα, ο Κώστας Καραμανλής απέρριψε τον Γεωγραφικό προσδιορισμό και φάνηκε σημερα ποιοι υπεσκαπταν την χώρα εκ των έσω για να δεχθεί τον όρο αυτο. Η Οικογενεια Μητσοτακη και ο Γιώργος Παπανδρεου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου